Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema PIC12f629

Vizitator vladyvasilescu

Postări Recomandate

Vizitator vladyvasilescu

Am si eu o problema de programare in asm a unui pic12f629. Am nevoie sa reactioneze la schimbarea starii unei intrari; sa apeleze functia x cand este in high si functia y cand este in low. Ma poate ajuta cineva?multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catkiller

2

• francezu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator vladyvasilescu

Nu catkiller, nu vreau sa mi se serveasca pe tava programul. Nu vad ce legatura are linkul dat de tine cu discutia de fata... mai bine intereseaza-te despre problema daca vrei sa ajuti.

Link spre comentariu

@ vladyvasilescu Posteaza asm-ul ca sa vorbim la obiect. Oricum este o chestie banala daca am inteles corect ceea ce vrei. Vezi codul de mai jos :

#define input GPIO,x     ; definire intrare, x- reprezinta bit-ul corespunzator intrarii alese                         ; ex: pt GP3 ca intrare x se inlocuieste cu 3loop   btfss  input          ; daca intrarea este in 1 logic, atunci   goto   $+3   call   functia_x      ; apeleaza functia x   goto   loop   call   functia_y      ; altfel, apeleaza functia y   goto   loopfunctia_x; aici implementezi functia x;------------------------   returnfunctia_y; aici implementezi functia y;------------------------   return
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări