Vizitator vladyvasilescu Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Am si eu o problema de programare in asm a unui pic12f629. Am nevoie sa reactioneze la schimbarea starii unei intrari; sa apeleze functia x cand este in high si functia y cand este in low. Ma poate ajuta cineva?multumesc. Link spre comentariu
catkiller Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Presupun ca "problema" inseamna sa iti faca cineva programul http://www.electro-tech-online.com/micr ... ase-d.html Link spre comentariu
Vizitator vladyvasilescu Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Nu catkiller, nu vreau sa mi se serveasca pe tava programul. Nu vad ce legatura are linkul dat de tine cu discutia de fata... mai bine intereseaza-te despre problema daca vrei sa ajuti. Link spre comentariu
catkiller Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 ok, atunci ideea e sa dai si tu un search pe google,inainte... Link spre comentariu
francezu Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 @ vladyvasilescu Posteaza asm-ul ca sa vorbim la obiect. Oricum este o chestie banala daca am inteles corect ceea ce vrei. Vezi codul de mai jos : #define input GPIO,x ; definire intrare, x- reprezinta bit-ul corespunzator intrarii alese ; ex: pt GP3 ca intrare x se inlocuieste cu 3loop btfss input ; daca intrarea este in 1 logic, atunci goto $+3 call functia_x ; apeleaza functia x goto loop call functia_y ; altfel, apeleaza functia y goto loopfunctia_x; aici implementezi functia x;------------------------ returnfunctia_y; aici implementezi functia y;------------------------ return Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum