Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

1 AJUTOR osciloscop C1-67

STUDIO_CONTRAST

Postări Recomandate

Salut pe toti colegii si v-as ruga mult sa ma ajutati. Sunt un incepator in electronica, dar cu multa ambitie in devenire spre profesionalism. Pe parcursul acestui an am achizitionat mai multe aparate de masura si control, intre care si un osciloscop rusesc C1-67. Nu am lucrat niciodata cu asa ceva si v-as ruga sa ma ajutati pentru a invata sa-l utilizez. Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• STUDIO_CONTRAST

2

• Nonny149

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vezi ca sunt pe net multe materiale in care se expilca functionarea si utilizarea unui osciloscop. Un material de studiu am postat eu acum.Tu alegi daca vrei sa inveti si sa folosesti eficient acel aparat, sau il poti folosi asa dupa ureche fara sa stii cum se interpreteaza oscilogramele care apar pe ecran.

Link spre comentariu

Stiu sa interpretez in mare parte oscilogramele dar nu stiu cum sa-l folosesc pentru masurarea diferitelor valori. Din cate vad topicul dat de tine este mai complex decat am gasit in internet si sper sa ma ajute. Daca am neclaritati poate te voi ruga sa ma mai ajuti. I-ti multumesc foarte mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări