Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rcf show galati

Vizitator nyx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Light_man

2

• sifor

1

• Sharky

1

• radue

1

Top autori în acest subiect

Mau inebunit 4 buc subwoofere + 4 sateliti + inco 2 incinte fullrange dar cred ca erau gunoaie asa erau pe fiecare canal === sunte de moriNu baraiau basiii aproape perfect se auzeau dar la un volum destul de ridicatse mai produc rcf ca eu aveam impresia ca astea sunt niste difuzoare rusesti dar care stiam ca nu se mai fabrica dar ala de la concert mia zis ca sunt spaniole

Link spre comentariu

din cate stiam eu nu sunt rusesti in nici un caz si dak nu ma insel RCF a fost cumparat de mare concern de profil care detin si PAudio (dak gresesc va rog corectati-ma :roll: )personal am auzit o pereche de monitoare de scena(de fapt incinte pe 2 cai 15"+1") care cica erau RCF si sunt intradevar de calitate!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator valip

Am lucrat cu multe incinte (autoamplificate) si ART-urile care sint cu difuri RCF mi s-au parut de departe printre cele mai bune la raport calitate/pret. Se apropie destul de mult de Electrovoice dar sint sub Genelec. Oricum iti faci treaba cu ele de nota 10. Daca va intereseaza difuri separat incercati la cei care aduc ART-urile si sigur ei le aduc ca piese de schimb. Daca nu ma insel Stage Expert erau si distibuitori de asa ceva intr-un timp.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări