Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

La Galati munti de aparate Vintage

Gicuta 46

Postări Recomandate

Fratilor din toata tara, am vazut la TV ca primaria din Galati se plange ca aprimit ca "ajutoare pt. sinistrati" gramezi de aparate radio si TV pe lampi si probabil ca au de gand sa la distruga. Cei ce puteti interveni, faceti-o, ca este o ocazie teribila pentru pasionati ca voi !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

1

• Gicuta 46

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Odata intrate in acest circuit,e destul de dificil de scos...anormal mi se pare gestul celor care le-au adus,probabil in mintea lor ingusta si egoista au impresia ca au facut un act de mare generozitate,donand niste aparate care pt utilizatorul de rand nu reprezinta altceva decat un gunoi,de care cei care l-au avut au scapat intr-o forma nu tocmai eleganta...In ideea ca un astfel de aparat,pe care colectionarii muncesc ceva timp sa-l puna in functie,ajunge in batatura unui om care nu mai are nimic pe lumea asta,imi inchipui cam ce frigidere cu carne isi iau generosii donatori.Au mai fost destule cazuri din pacate, cu diverse lucruri inutile gasite in casa si donate spre a fi date sinistratilor...un pic de compasiune daca nu ai ce dona,ajuta de o mie de ori mai mult decat un asemenea gest.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări