Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu CI: BERNINA HKVM-S251

Vizitator marianl

Postări Recomandate

Vizitator marianl

Nu gasesc un datasheet pentru un CI cu idicatiile : BERNINA HKVM-S251.

daca are cineva informatii despre acest integrat va rog mult sa ma ajutati.

Nu stiu daca imaginea va fi preluata pentru ca nu prea am experienta de a transmite imagini pe forum.

Multumesc.

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator marianl
Nu gasesc un datasheet pentru un CI cu idicatiile : BERNINA HKVM-S251.

daca are cineva informatii despre acest integrat va rog mult sa ma ajutati.

Nu stiu daca imaginea va fi preluata pentru ca nu prea am experienta de a transmite imagini pe forum.

Multumesc.

Link spre comentariu

1-- este un circuit integrat fabricat de firma texas instruments din state...!2-- este destul de vechi , fiind facut in penultima saptamina din 1994...!3-- firma bernina face masini de cusut ...! mai mult ca sigur ceea ce cautati dvs face parte dintr-o masina de cusut...! 4-- cel mai probabil este un procesor facut de texas instruments la comanda pentru firma bernina si programat si cu niscaiva soft in el...!5-- daca este adevarat ce am presupus eu la punctele 3-- si 4-- , atunci nu veti gasi data -sheet -ul acestui integrat niciodata in vecii vecilor amin... :da este protejat de fabricant prin legea copy-right-ului ...!

Link spre comentariu
Vizitator marianl

1-- este un circuit integrat fabricat de firma texas instruments din state...!2-- este destul de vechi , fiind facut in penultima saptamina din 1994...!

gasim un datasheet pentru el ?
Link spre comentariu
Vizitator marianl

Este intr-un montaj pentru calorifere.Ma intereseaza deoarece dupa cate vad lucreaza cu 2 senzori de temperatura KTY si poate l-as putea folosi pentru niste montaje de termostatare.Am mai multe (11 bucati) si din acest motiv va cer ajutorul

Link spre comentariu

daca stiti modelul masinii de cusut , puteti cel mult sa cumparati ceea ce aveti nevoie ---- daca s-or mai fabrica , desigur , sau daca mai exista pe stoc ---- piese direct de la firma respectiva... :da au reprezentanta la miercurea ciuc ...!nu exista asa ceva...bernina nu face decit masini de cusut...n-au nici o gara cu caloriferele...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări