Vizitator marianl Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Nu gasesc un datasheet pentru un CI cu idicatiile : BERNINA HKVM-S251. daca are cineva informatii despre acest integrat va rog mult sa ma ajutati. Nu stiu daca imaginea va fi preluata pentru ca nu prea am experienta de a transmite imagini pe forum. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator marianl Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Nu gasesc un datasheet pentru un CI cu idicatiile : BERNINA HKVM-S251.daca are cineva informatii despre acest integrat va rog mult sa ma ajutati. Nu stiu daca imaginea va fi preluata pentru ca nu prea am experienta de a transmite imagini pe forum. Multumesc. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 1-- este un circuit integrat fabricat de firma texas instruments din state...!2-- este destul de vechi , fiind facut in penultima saptamina din 1994...!3-- firma bernina face masini de cusut ...! mai mult ca sigur ceea ce cautati dvs face parte dintr-o masina de cusut...! 4-- cel mai probabil este un procesor facut de texas instruments la comanda pentru firma bernina si programat si cu niscaiva soft in el...!5-- daca este adevarat ce am presupus eu la punctele 3-- si 4-- , atunci nu veti gasi data -sheet -ul acestui integrat niciodata in vecii vecilor amin... este protejat de fabricant prin legea copy-right-ului ...! Link spre comentariu
Vizitator marianl Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 1-- este un circuit integrat fabricat de firma texas instruments din state...!2-- este destul de vechi , fiind facut in penultima saptamina din 1994...!gasim un datasheet pentru el ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 raspuns sigur...NICIODATA , nici pe lumea asta , nici pe cealalata... Link spre comentariu
Vizitator marianl Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Este intr-un montaj pentru calorifere.Ma intereseaza deoarece dupa cate vad lucreaza cu 2 senzori de temperatura KTY si poate l-as putea folosi pentru niste montaje de termostatare.Am mai multe (11 bucati) si din acest motiv va cer ajutorul Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 daca stiti modelul masinii de cusut , puteti cel mult sa cumparati ceea ce aveti nevoie ---- daca s-or mai fabrica , desigur , sau daca mai exista pe stoc ---- piese direct de la firma respectiva... au reprezentanta la miercurea ciuc ...!nu exista asa ceva...bernina nu face decit masini de cusut...n-au nici o gara cu caloriferele...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum