Vizitator Viczex Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Buna ziua!Am un tv lcd (nu pot spune modelul, ca nu scrie absolut nicaieri), si am vrut sa-l pun pe post de monitor, asa ca mi-am cumparat un cablu VGA-VGA si l-am montat. Prima problema pe care am intampinat-o a fost ca dupa multa cercetare trebuia sa intru pe VGA mode ca sa pot sa vad pe ecran, altfel dadea urmatoarea eroare: "Attention! Cannot display this video mode, change computer display input to 640x480@60 hz " Asta a fost sa zicem minora si mi-am vazut de drum.Ca dupa sa ma trezesc cu alta tampenie: calitatea imaginii este excreabila, pe 1024x768 deabia mai pot sa citesc literele de pe ecran si totul e "colturos", per toata foarte proasta. Am ascultat multe sfaturi gen: instaleaza driverele la zi ( le am), reinstaleaza-le si baga-le din nou. Nimic!Eu inteleg ca n-a fost special facut sa fie monitor, dar calitatea e prea proasta pentru el (apropo e phillips de 17" cred..) chiar si asa. Aveam un CRT inainte si am zis, de ce nu?Va rog, disper, nu mai stiu ce sa fac sa fac calitatea imaginii clara cum ar trebui, uite asa imi vine sa fac la cat de frustrat sunt!Multumesc anticipat Link spre comentariu
stefan_k Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Din cate spui tu, rezolutia nativa a respectivului "lcd" e de (in jur de) 640x480. Asta inseamna ca alte moduri grafice (gen 1024x768), daca le va putea afisa, le va afisa prin interpolare. Ceea ce inseamna ca nu ai ce sa ii faci (decat eventual sa scazi rezolutia pana la ceva acceptabil).Monitoare LCD pe post de TV - da, merg, de obiceui au rezolutii decente.TV-uri ieftine pe post de monitor - nu prea, caci au panel-urile cele mai ieftine/proaste, si implicit cu rezolutii mici (pt TV clasic nu e nevoie de rezolutie mare). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum