Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program pt. PIC16F876 pt voltmetru si ampermetru electronic.

Relav

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Relav

4

• maxente

3

• ghimpe--

1

• catkiller

1

Top autori în acest subiect

Nu ma cramponez neaparat de PIC, dar cu un Atmega8 se poate afisa simultan pe un afisor (2x16 caractere) tensiunea si curentul? S-ar gasi program pt ATMEGA8 sa faca ce vreau eu?

Link spre comentariu

Grija mare la valorile curentilor ... o rezistenta de 0.47R va avea nevoie de multi W ca sa duca curenti mari , altfel ia foc :nebunrau:

Nici o grija . La capitolul asta ma stiu. Nu ma stiu la programare Pic si ATmega dar acolo solicit ajutor.
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Grija mare la valorile curentilor ... o rezistenta de 0.47R va avea nevoie de multi W ca sa duca curenti mari , altfel ia foc :nebunrau:

Nici o grija . La capitolul asta ma stiu. Nu ma stiu la programare Pic si ATmega dar acolo solicit ajutor.
Alta schema cu pic16f876 este aici:www.320volt.comarhiva rar preluata de la userul "kiwi"care a postat-o initial
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator ady2dan

Am si eu de realizat un proiect in care trebuie sa masor un panou solar cu un PIC, probma e ca nu vrea ca infornatia sa fie afisata pe un LCD , cu vreau sa imi fie inregistrata pe un card SD sau stik .... aveti idei cum ?

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Eu am facut volt-ampermetrul asta (vezi link mai jos). Sursa si schema sunt disponibile si pot oferi si asistenta daca e nevoie.

Am folosit un PIC 16F88, dar se poate folosi orice PIC echivalent.

Cu un PIC cu mai multa memorie se poate face si un dual volt-ampermetru. Limbajul Mikrobasic este f usor de utilizat.

Link

http://mirceablog-electronics.blogspot.ca/2012/10/16f88-volt-ampermeter-lcd-2x8.html

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări