paul Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Salut!A folosit cineva o astfel de imprimanta in ORCAD?Vreau sa o folosesc pt. printarea placilor de PCB pe folie transparenta.As cumpara una da nu stiu cum printeaza pe folie.Voi ce fel de imprimante folositi? Link spre comentariu
razvan_paul Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Imprimanta cu jet. Link spre comentariu
Vizitator Radu1984 Postat Septembrie 27, 2005 Partajează Postat Septembrie 27, 2005 Tocmai si-a luat un prieten o astfel de imprimanta, ies super cablajele prin metoda foto. Trag pe folie transparenta direct din ORCAD Link spre comentariu
paul Postat Septembrie 28, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2005 Multumesc pentru amabilitate, RADU1984.Nu ai putea sa-mi spui cu ce grosime a traseelor lucreaza prietenul tau?.Eu pina acuma lucram cu grosimea traseelor de 0,381 mm si scoteam relativ bine cablajele pe folie transparenta folosind o imprimanta cu jet HP3820.Daca vreu sa cobor cu grosimea traseelor la 0,254mm deja nu mai merge. Acesta este motivul pentru care as vrea sa-mi iau si eu o imprimanta laser.Pretul la Samsung ML-1710 este destul de bun si daca mai si merge bine ar fi OK.Inca o data iti multumesc pentru bunavointa de ami raspunde.Bafta!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum