niq_ro Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 are cineva schema de conectare a alarmei DIOS ETA ACVILA 03? am gasit pe net ca-i facuta la noi (dupa lucratura putea fi si de la palatul Copiilor, dar are un uC AT90S2313-10PI) nu am schema de conectare si nici mufa externa.. daca o aveam puteam s-o montez ca la http://www.niqro.as.ro/alarma7.htm Link spre comentariu
Vizitator lukacristian Postat Septembrie 24, 2005 Partajează Postat Septembrie 24, 2005 SCAPA DE EA !!! are prostul obicei sa ia foc,crede-ma sunt in domeniu... Link spre comentariu
niq_ro Postat Septembrie 25, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2005 merci, am renuntat la ea.. era pentru un vecin.. voiam sa-l ajut, da' mai bine nu i-o mai montez ca-l ajut mai mult :lol: Link spre comentariu
Vizitator lukacristian Postat Aprilie 19, 2006 Partajează Postat Aprilie 19, 2006 ca si fapt divers poti folosi modulul radio impreuna cu telecomanda pentru controlul de la distanta (aprox 35 m) a unor device-uriDin ce cauza lua foc,deoarece este programat microprocesorul sa tina semnalizarile aprinse in continuu dupa ce alarma primeste comanda de dezarmare, si nu are decat doua diode care tin la 3A dar nu si pe timp mai mult... bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum