Vizitator cyb3rman Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 am o pedala pentru chitara si trebuie alimentata de la 9VEu am un transformator cu iesire 9V, dar pe el scrie 300mA si pe pedala scrie doar 100mA.E vreo problema? O sa ard pedala? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Ai grija la polaritate, ma indoiesc ca pedala aceea se alimenteaza in alternativ...nu dauneaza cu nimic ca traful acela poate scoate 300mA, poate sa scoata si 500A, dar conteaza tensiunea in gol, fara sarcina si tipul alimentarii:continuu sau alternativ. Link spre comentariu
Vizitator cyb3rman Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 pedala se alimenteaza si de la baterie (9V), deci se alimenteaza continuutensiunea in gol cred ca este aia pe care o setez eu: 9v Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Spitfire a subliniat corect un aspect important: efectul se alimenteaza cu tensiune continua iar un transformator elibereaza tensiune alternativa. Daca ai un alimentator care elibereaza tensiune continua e cu totul altceva, dar daca e doar transformator, poate arzi efectul! Daca sursa de alimentare e capabila de un curent mai mare de iesire nu e nici o problema - consumatorul va "trage" din sursa numai cit ii trebuie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum