Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

miliAmpermetrii la transformator

Vizitator cyb3rman

Postări Recomandate

Vizitator cyb3rman

am o pedala pentru chitara si trebuie alimentata de la 9VEu am un transformator cu iesire 9V, dar pe el scrie 300mA si pe pedala scrie doar 100mA.E vreo problema? O sa ard pedala?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ai grija la polaritate, ma indoiesc ca pedala aceea se alimenteaza in alternativ...nu dauneaza cu nimic ca traful acela poate scoate 300mA, poate sa scoata si 500A, dar conteaza tensiunea in gol, fara sarcina si tipul alimentarii:continuu sau alternativ.

Link spre comentariu

Spitfire a subliniat corect un aspect important: efectul se alimenteaza cu tensiune continua iar un transformator elibereaza tensiune alternativa. Daca ai un alimentator care elibereaza tensiune continua e cu totul altceva, dar daca e doar transformator, poate arzi efectul!

Daca sursa de alimentare e capabila de un curent mai mare de iesire nu e nici o problema - consumatorul va "trage" din sursa numai cit ii trebuie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări