kata_tel Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 am nevoie de un user manual pt grundig cuc1825 sa vad ce optiuni are. nu am momentan telecomanda imi vine in 4 zile ms Link spre comentariu
ChRS Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Sper sa va fie de folos: http://fbx.ro/kve1h3lveljg3xey - manualul Link spre comentariu
kata_tel Postat Iulie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2010 multumesc chrs dar asta e manualul service.eu am nevoie de cartea de folosire cu- meniu, setari ,sa vad ce stie sa faca tv- ul acesta ca nu am momentan telecomanda .sa vad daca are pip de exemplu. Link spre comentariu
ChRS Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 dar va-ti uitat si pe linkul urcat de mine? acolo e un manual de 64 de pagini cu tot cu schema si instructiuni Link spre comentariu
kata_tel Postat Iulie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2010 acolo in link imi da problema laconectare, nu merge deschis. Link spre comentariu
ChRS Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Am facut altcumva. Am arhivat in fisiere de 1.3 MB ca sa poata intra pe forum. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 ... si eu care credeam ca asa sunt arhivele de pe eserviceinfo scuze pentru mica rautate dar nu ma pot abtine cand vad o asemenea semnatura ! Link spre comentariu
ChRS Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Nu ma supar, dimpotriva, chiar te rog sa spui, ca sa stiu daca e de bine sau nu. :limb:Daca e vorba de filmuletul de pe "iutub", il sterg, nu-i bai, daca e vorba de anuntul pe care l-am scris si pe acela il pot sterge. Astept sugestii. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 mult prea mare si mult prea rosu ! ceva cunoscut ? Link spre comentariu
ChRS Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Va referiti ca fac reclama? Daca da, imediat se rezolva.Later edit: am editat semnatura, daca e mai bine, sa-mi ziceti. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 nu facei reclama la nimic dar era deranjant pentru retina. urata culoare ai ales remus scuze pentru dezordine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum