Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cod deblocare Grundig GM 1000

Vizitator Ioana Feodorov

Postări Recomandate

Vizitator Ioana Feodorov

Am un TV Grundig tip GMM 1000 cumparat acum 3 ANI, s-a blocat, imi cere un cod. Afiseaza cuvintul Tasat si 3 liniute. Nu il pot scoate din aceasta stare. A stat nefolosit la tzara. Nu apare nici un cod in instructiuni. Ma puteti ajuta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

5

• tv1

1

• tehtronics

1

• FLORIN IORDACHE

1

Vizitator Ioana Feodorov

Multumesc frumos, am reusit sa deblochez TV-ul meu Grundig si sa deselectez functiunea tradusa aberant "Zavor". Ramin recunoscatoare si...mai apelez si alta data!Ioana :aplauze

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...
Vizitator nicolae pavel

Dupa ce apasati de trei ori tasta PP,intrati in meniu si treceti pe OFF optiunea Lacat/Zavor -asa e tradus- in submeniul Organizare din cate mi-aduc aminte.

Nu merge butoanele deloc nici telecomanda e blocat televizoru grundig apare cuvîntul tastâ ce e de fâcutVreau un răspuns urgentVreau un râspuns urgentVreau răspuns urgentNu pot sâ deblochez televizoru grundig apare cuvintul tastâ ce e de fâcut
Link spre comentariu
Vizitator nicolae pavel

Nu merge nici butoanele nici telecomanda apare tastâ ce sâ facNu merge nici butoanele nici telecomanda apare tastâ ce sâ facNu merge nici butoanele nici telecomanda apare tastâ ce sâ facVreau râspuns

Editat de nicolae pavel
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări