Vizitator Ioana Feodorov Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Am un TV Grundig tip GMM 1000 cumparat acum 3 ANI, s-a blocat, imi cere un cod. Afiseaza cuvintul Tasat si 3 liniute. Nu il pot scoate din aceasta stare. A stat nefolosit la tzara. Nu apare nici un cod in instructiuni. Ma puteti ajuta? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Salut ! vedeti daca va ajuta la ceva asta viewtopic.php?f=17&t=61700. Link spre comentariu
tv1 Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Dupa ce apasati de trei ori tasta PP,intrati in meniu si treceti pe OFF optiunea Lacat/Zavor -asa e tradus- in submeniul Organizare din cate mi-aduc aminte. Link spre comentariu
Vizitator Ioana Feodorov Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Multumesc frumos, am reusit sa deblochez TV-ul meu Grundig si sa deselectez functiunea tradusa aberant "Zavor". Ramin recunoscatoare si...mai apelez si alta data!Ioana Link spre comentariu
Vizitator nicolae pavel Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Dupa ce apasati de trei ori tasta PP,intrati in meniu si treceti pe OFF optiunea Lacat/Zavor -asa e tradus- in submeniul Organizare din cate mi-aduc aminte.Nu merge butoanele deloc nici telecomanda e blocat televizoru grundig apare cuvîntul tastâ ce e de fâcutVreau un răspuns urgentVreau un râspuns urgentVreau răspuns urgentNu pot sâ deblochez televizoru grundig apare cuvintul tastâ ce e de fâcut Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Ai telecomanda?Daca nu merge cu PP apasata de mai multe ori din dump se poate debloca. Link spre comentariu
Vizitator nicolae pavel Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 (editat) Nu merge nici butoanele nici telecomanda apare tastâ ce sâ facNu merge nici butoanele nici telecomanda apare tastâ ce sâ facNu merge nici butoanele nici telecomanda apare tastâ ce sâ facVreau râspuns Editat Septembrie 24, 2015 de nicolae pavel Link spre comentariu
tehtronics Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 esti "balbait" ?! 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Sa scrii dumpul dar nu balbait ci corect. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 esti "balbait" ?! ...probabil nu, dar crede ca daca repeta aiurea o propozitie, va atrage atentia...si a reusit! trebuie sa recunosc ca asa ceva nu am mai vazut. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Nu merge nici butoanele nici telecomanda apare tastâ ce sâ fac Nu merge nici butoanele nici telecomanda apare tastâ ce sâ fac Nu merge nici butoanele nici telecomanda apare tastâ ce sâ fac Vreau râspuns Nu ştiu, d'astea.....nu ştiu.... https://youtu.be/J9F7FuAAATA Link spre comentariu
Vizitator nicolae pavel Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Am un televizor grundig GMM 1000 imi apare cuvîntul tastâ nu merge nici butoanele nici telecomanda care e codu de deblocare Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Greu pricepi. Link spre comentariu
Vizitator nicolae pavel Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Ai telecomanda?Daca nu merge cu PP apasata de mai multe ori din dump se poate debloca. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Sustin ce am scris mai sus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum