Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru boxa constructie configuratie d'appolito cu bas-refle

spinach

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

13

• Shambala

8

• hpavictor

7

• radue

1

Top autori în acest subiect

:limb: de ce nu ? Daca nu poti gasi d'appolito pe google , crezi ca poti face ceva mai bun decat ti-am recomandat ? Macar vezi in ce consta inventia lui d'appolito , si citeste pe acolo , vezi si tu daca coincide munca inventatorului cu ce ti-am recomandat , dar la ce iti trebuie ? Cum ai aflat de d'appolito ? si oricum iti mai trebuie 6 scanduri si gata boxa !
Link spre comentariu
:nebun: Daca sunt destinate auditiei coloanei sonore a filmelor DTS , Dolby sau jocurilor PC sau consolelor de joc etc , este posibil sa fie multumitor , mai ales daca amplificatorul poseda si un autoegalizor care compenseaza oarecum erorile acustice ale camerei de auditie sau ale incintelor....daca doresti sa asculti muzica , poti face orice filtru , pentru ca rezultatul va fi neacceptabil , in lipsa datelor difuzoarelor ( oricum de clasa economica ) folosite ( parametrii electroacustici ) asa ca oricum nu conteaza ca nu incape filtrul in boxa , indiferent de tipul la care vei opta ! Nu uita ! Din alimente stricate poti prepara hrana de pranz , dar nu o poti manca ! Nu se justifica efortul de a modifica orice , in speranta unor auditii perfecte....
Link spre comentariu

Tocmai in asta consta si inventia lui d'appolito....se pare ca nu te-a interesat deloc recomandarea de a studia Google ....doar acolo gasesti raspunsuri la curiozitatea ta , dar oare iti va folosi la ceva , daca nici pe net nu poti cauta ceea ce te intereseaza ? In cazul tau , eu cred ca nu merita efortul sa mai modifici ceva facut de fabrica....pierzi vremea ! Te vor depasi tot felul de probleme tehnice , daca o simpla cautare nu da rezultate !

Link spre comentariu

Se pare ca problema acesta este si a altora , dupa cum am vazut . Nu am gasit ceva in mod clar recomandat ; nu m-am lamurit daca configuratia mtm este identica cu d'appolito sau invers.Fotografia anexata este singurul material elocvent gasit ; nu stiu prea bine din ce carte provine si cit poate fi de credibila .Asa , sa ne dam cu parerea , sint multe persoane ; vad ca fiecare a pus ce filtre l-a taiat capul si apoi a emis o intrega teorie .

Link spre comentariu

Hspinach, nu te supara, dar de ce nu il asculti pe Hpavictor sa citesti [si sa intelegi] cum functioneaza si prin ce este specifica configuratia D'Appolito ?

Cum poti sa ceri lamuriri despre un filtru cand nu pari sa fi inteles pt ce a inventat omul acela respectiva configuratie si prin ce difera ea de altele ? Si la ce este utila ...

Ca fiecare isi da cu parerea pe net NU INSEAMNA NIMIC ! Matematica, fizica si ingineria lucrarii lui Mr. Joe raman aceleasi indiferent daca sunt intelese sau nu, sau daca unii scriu cine stie ce prostii pe net ...

Link spre comentariu

Pentru ceva explicatii "mura in gura" exista sectiunea "Incepatori".La toate celelalte sectiuni o minima decenta impune o documentare prealabila.Iar cand aceasta este recomandata [pe buna dreptate !! ] in primul raspuns primit, ar trebui sa te puna pe ganduri - daca nu cumva inasasi intrebarea pusa contine vreo greseala !De prea multe ori se pun intrebari [cel mai adesea gresite] si nu se doreste sub nici o forma a se invata nimic...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări