Vizitator Extasy Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Salut baieti vreau si eu o schema pt. insumare canale.Adica din semnal stereo sa'mi faca un semnal ' compus" dar lasanad in acelasi timp L si R indepemndente. Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 De la iesirile L si R conectezi cite o rezistenta, care le duci impreuna la intrarea inversoare unui OP in montaj "amplificator inversor". Daca vrei amplificare unitara, poti utiliza trei rezistente de 10K (doua pe intrarile OP si una in bucla de reactie negativa) iar de la intrarea neinversoare la masa vei conecta o rezistenta de 3K3. Link spre comentariu
Vizitator Extasy Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Ok nu am inteles mai nimic. Ceea ce am inteles e ca imi trebuie neaparat un circuit operational.O schema ceva mai SIMPLA se poate? ( la capitolul asta chiar sunt paralel) Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 asta nu intelegi ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum