Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema cu un compact disc

cosmos

Postări Recomandate

Salut! Am o problema la un compact disc changer model 3s7t-18c830-ba produs de Alpine Electronics si anume am gasit banda (nu stiu exact denumirea tehnica)care face legatura electrica dintre placa electronica si modulul de alimentare, practic de la fisa de alimentare exista un modul electronic care se detaseaza de intreg asamblu si de la el la placa electronica se face legatura prin acea banda care are inscris pe ea codul urmator 84t65696y01-0.De unde as putea procura acea banda? Am sa fac si cateva poze cu ea, va rog foarte mult sa ma ajutati sa rezolv aceasta problema. Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmos

4

Top autori în acest subiect

Ceva sfaturi cum as putea sa gasesc asa ceva.Azi am incercat sa recuperez banda i-am lipit fire,am masurat-o si este ok, banda nu se afla in miscare asa ca o sa mearga si asa , maine am sa-i fac o proba. Indiferent de situatie tot una buna prefer sa cumpardaca gasesc,asa ca mai astept in continuare sugestii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări