Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator audio

Vizitator vyo de la br

Postări Recomandate

mai eu atata timp cat nu miam batut joc de voi voi de ce va batei joc de mine trebuia sa imi trimeti un pm pre cum sa scriu mai lent si citet asa scriu eu repede dar infine ce sa va cer :bataie

Tocmai aia. E exact invers. Nu prea avem ce sa-ti cerem noi tie, eventual sa faci o vizita la clasa I, hai a II-a.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

2

• paul14

2

• NumLock

2

• indy666

2

Top autori în acest subiect

Toţi greşim (mai des sau mai rar) in orice domeniu, iar limba română nu este chiar aşa de simplă precum pare!!!Terminaţi cu injuriile... Se poate face un amplificator din ''orice'' dacă există puţină îndemânare!P.S.: A se citi din Zal! (bineînţeles asta pentru a ne descreţi frunţile)!

Link spre comentariu

Dar sfatul care l-a dat la inceput nu era bun? Sau daca il zice un incepator nu se aplica? :nebunrau:

Ce incredere are cel care a descis topicul in sfaturile domnului dragomir1995 ? cand acesta este trimis in nenumarate randuri la sectiunea incepatorilor....aaaa ma scuzati a invatat toata electronica intr-o zi.
Link spre comentariu

Nu fiti asa rau cu el ca nu merita, sunt altii cu o facultate in domeniu si scriu numai prostii...Ps: suntem toti off-topic

"asa rau" :ras: Facultate au o gramada de oameni,dar pe banii majoritatea :bataie Nu conteaza cata scoala ai,conteaza ce stii si ce poti sa faciMulti au doua facultati,dar nu stiu sa schimbe un bec :sparge:
Link spre comentariu

Nu fiti asa rau cu el ca nu merita, sunt altii cu o facultate in domeniu si scriu numai prostii...

Ps: suntem toti off-topic

"asa rau" :ras:

Facultate au o gramada de oameni,dar pe banii majoritatea :bataie

Nu conteaza cata scoala ai,conteaza ce stii si ce poti sa faci

Multi au doua facultati,dar nu stiu sa schimbe un bec :sparge:

daca tot suntem gramaticieni...

in postul initial nu vad unde era greseala; evident, ignorand gramatica; dpdv tehnic n-a spus vreo prostie, sa fie luat in balon(nu ca as fi eu vreun mare electronist)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări