Vizitator vyo de la br Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 sall as dorii si eu sa fac un amplificator audio dar dintrun video-player din acela vechi marca grunding are mai multe placi in el dar eu as vrea sa o iau pe aia cu finalele pe ia.se poate face ceva sau nu??? Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995 Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Daca video pleyeru are amplificare da se poate pune si tu niste poze cu video si o schema a amplificatorului pe care vrei sa il faci asa poate putem sa te ajutam Link spre comentariu
indy666 Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Scuzati-mi rautatea dar tocmai dragomir1995 care in fiecare topic este trimis la sectiunea incepatorilor da sfaturi altora la amplificatoare asta e mortala Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995 Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Am citi ieri toate capitolele de aici care erau la incepatori si cred ca acuma am capatat ceva teorie nu crezi? Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Am citi ieri toate capitolele de aici care erau la incepatori si cred ca acuma am capatat ceva teorie nu crezi?In nici un caz, nu ai invatat nimic asa repede. Electronica se invata intr-un timp foarte mare: ani, zeci de ani; Si nu o poti invata numai din carti, sau articole, pana nu treci prin viata si te 'lovesti' cu capul de problemele aparute nu o sa o inveti, la un nivel acceptabil. Odata ce ai ajuns la acest nivel trebuie sa continuii sa inveti, deoarece electronica evolueaza in fiecare zi; ceea ce inveti azi, peste 10 ani va fi un lucru depasit. Asadar pentru a fi un electronist bun trebuie sa inveti toata viata lucruri noi si ca sa faci asta, ori o faci pentru a trai din ea, ori cu o pasiune deosebita pentru hobby-ul tau. Electronica toata, nu o stie nimeni perfect, fiecare este 'stapan' pe o mica parte/ramura a acesteia.Sper ca te-am facut sa intelegi cateva lucruri. Incearca sa nu mai dai sfaturi in domeniile pe care nu esti 'stapan', deoarece induci alti incepatori in eroare, lasa-i pe cei care stiu cate ceva sa isi spuna parerea. Si daca iti doresti in continuare sa fi membru elforum, incearca sa respecti si sectiunile atunci cand creezi topicuri noi! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Am citi ieri toate capitolele de aici care erau la incepatori si cred ca acuma am capatat ceva teorie nu crezi?esti tare frate, unora le ia o viata intreaga sa invete si tu intr-o zi ai asimilat tot???te mai pui cu copii din ziua de azi???ieri cereai o "schema" cum se leaga un semireglabil cu o rezistenta in paralel si azi esti potent intelectual sa dai sfaturiL.E. Dj Love a fost mai rapid Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 fratilor este incredibil!!!!!!!!!!!!!!!!!!pe elforum au aparut superoameni ,invata electronica in citeva ore Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Am citi ieri toate capitolele de aici care erau la incepatori si cred ca acuma am capatat ceva teorie nu crezi?"acuma" dupa ce ai "citi" sectiunea de incepatori poti merge la scoala sa inveti sa scrii Link spre comentariu
NumLock Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Am citi ieri toate capitolele de aici care erau la incepatori si cred ca acuma am capatat ceva teorie nu crezi?"acuma" dupa ce ai "citi" sectiunea de incepatori poti merge la scoala sa inveti sa scrii la 15 ani cred că ar trebui să ştie deja :P Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995 Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Mai mergeti mah in de aia mea de haidicapati eu in tip ce nu am facut batjocura de voi voi de ce faceti de mine puteti sa imi dati bani nu ma intereseaza ma pis pe voi si pe forumul vostru Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Si noi pe tine, Analfabetule. Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995 Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 mai eu atata timp cat nu miam batut joc de voi voi de ce va batei joc de mine trebuia sa imi trimeti un pm pre cum sa scriu mai lent si citet asa scriu eu repede dar infine ce sa va cer Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Mai mergeti mah in baston mea de haidicapati eu in tip ce nu am facut batjocura de voi voi de ce faceti de mine puteti sa imi dati bani nu ma intereseaza ma pis pe voi si pe forumul vostru la cat de prost esti daca erai copilul meu te omoram cu mana mea :nebunrau:cred ca o sa (nu) ne fie dor de tine Link spre comentariu
NumLock Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 mai eu atata timp cat nu miam batut joc de voi voi de ce va batei joc de mine trebuia sa imi trimeti un pm pre cum sa scriu mai lent si citet asa scriu eu repede dar infine ce sa va cer Cred că nu ştii alfabetul şi deaia scrii aşa......repede ) Link spre comentariu
Vizitator dragomir1995 Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Daca voi ca credeti mari mesteri pareti asa de parca vati nascut electronisti daca eu sant incepator trebuie sa aveti rapdare cu mine .Aducetiva aminte ca si voi erati la fel la varsta mea va aruncati cu capul inainte.Asa santem noi tineretu din ziua de azi credem ca stim tot .Trebuie sa ne aceptati asa cum santem Link spre comentariu
Postări Recomandate