Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

numi recunoaste rami

viorelwio

Postări Recomandate

salut am probleme cu rami am doi rami de 512 si imi arata tot 512 daca i pun un ram de 512 imi arata 256 rami sunt de 400 fregventa PC este sempron 755-2A PROCESOR 2600 CE TREBUIE SA FAC SAMI RECUNOASCA NORMAL VA MULTUMESC

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• viorelwio

2

• former_Alfred

1

• stefan_k

1

Top autori în acest subiect

Nu ai ce să setezi în BIOS. Există unele plăci de bază mai vechi, capabile să vadă doar jumătate din capacitatea unor module SD-RAM mai noi. Asta ţine de arhitectura chip-urilor şi modulelor de memorie, nu e ceva ce ar putea rezolva utilizatorul. O placă de bază mai nouă le-ar vedea normal. În BIOS ai putea cel mult să te convingi că aşa vede placa bază respectivele module şi aşa le raportează Windows-ului.Dincolo de asta, ar fi nemaipomenit dacă ai învăţa să scrii. Dar pentru asta trebuie să mai citeşti una-alta (fie şi despre memorii RAM) altfel n-ai de unde să ştii cum se scriu corect cuvintele sau de ce se spune corect "module RAM" şi nu "rami".

Pei sar putea numa atata sa iti suporte placa de baza. Intra in bios si vezi cati rami iti arta in bios :da

Nu cred că există placă de bază pentru Sempron care să suporte numai 256 MB RAM.P.S. Şi tu ştii să scrii tot cât el.
Link spre comentariu

rami ca rami, dar "nu-mi", "să-mi", "îi" ... altfel chiar suna haios "numi rami sami". Zici ca e incantatie egipteana.N-am pretentia chiar de diacritice, si eu le folosesc rar mai ales din cauza ca de multe ori devin "corupte", dar macar cratime s-ar putea pune acolo unde e nevoie de ele ...Si ar mai fi utile si alte semne de punctuatie, ca tare nu-mi vine a crede ca domnul vorbeste asa pe nerasuflate.numiramisami.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări