radue Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Am o problema cu placa de sunet respectiva.De curand ( cateva zile ) am vrut sa ascult muzica...dau drumul la player, dau play, si sw se aude ca [email protected] intreb ce-o fi, dau volumul la jumatate din cat era inainte, se aude un pic mai bine, dar in mare perte tot ca [email protected] uitat sa fie conexiunile bune, dar nu era problema lor.Dupa repetate teste de volume si setari cu acelasi rezultat,imi vine inspiratia sa dau un test 5.1 din placa de sunet.Boxa centrala nu era conectata, deci nu se aude, boxele de front de aud ( front right & front left ) si cand dau l a rear adu in sw o "voce" joas rear left, iar in partea cealalta nimik...bun, inversez conexiunule de pe placa de sunet ( sorrourd cu sw+central ) dar de data asta nu se mai aude nimik, doar front.Deci ascult muzica numai pe front :? Intrebare mea:sa fie placa de sunt stricata ? ( o am de aprox un an, si numai acuma mi-a facut faze din astea )Daca nu va rog sa ma ajutati...Mentionez ca driverele si software-ul sunt cele de pa CD-ul placii de sunt;o sa incerc si Kx dirvers, dar acuma nu am timp liber destul :cry: Link spre comentariu
Vizitator adisadicul Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Vezi sa ai bifat la driverele standard "bass redirection" (sau ceva de genul) si cu o frecventa de taiere care iti place. Sa nu fie bifat "digital out" ca atunci iti trimite ac3 pe mufa de sub si o sa auzi nishte chestii interesante...Mai incearca si alte mufe dupe ce bifezi chestia aia, daca nu se aude nimic in sub, sa nu fi nimerit mic-ul sau line-in :wink:PS: din cate stiu culorile la mufe sunt: verde-front, negru-rear, portocaliu-digital out/center+subwoofer Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 2, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Tot ce ai spus tu acolo am incercat.Nu e problema sa fi nimerit altceva, stiu cum si care sunt iesirile, mie nu-mi place ca in loc de sw+center imi intra rear-ul.Parca s-ar fi schimbat front-ul, rear-ul si center/sw intre ele, asta mi se intampla, ceea ce est fff ciudat pt ca acum 2-3 zile nu imi facea asa.O sa incerc sa schimb mufa de la intrarea in sw ( RCA parca ) sa vad daca mai face asa.Daca da cred ca ( dupa ce o sa imi schimb boxele ) o sa ii dau dr@cului pe cei de la Creative si o sa imi iau un M-Audio :twisted: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 păi dacă îi pui un sistem stereo, ce se întâmplă? merge? încearcă cu nişte căşti ;) Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 2, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Merge pe stereo, pe casti...Incep sa cred ca e din cauza boxelor.O sa le iau la puricat, ca de 2 zile ma :evil: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum