Vizitator LOTI7 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Salut Gauss,Sunt de acord, insa nu mi-am pus problema sa descopar unde sunt pierderile am constatat ca integratul consuma putin din cei 10 mA deci randamentul este din acest punct de vedere foarte slab. Dar ce pretentii sa am de la o schema asa de simpla facuta "pe genunchi". Am vazut ca semnalul generat este curat si m-am bucurat ca nu sunt probleme de comutatie. Am incercat si alte miezuri de ferita fiind incurajat de succesul initial si am constatat la unele ca semnalul generat era distorsionat. Asa este cand lucrezi in orb fara sa stii nimic despre feritele de care dispui din recuperari. Concluzia mea este ca schema merge bine la puteri mici si unde nu se pune problema randamentului la o investitie minima. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Intrutotul de acord ... eu doar am expus un raspuns la o intrebare ... cel pe care l-am considerat adecvat , n-am criticat sau analizat schema , ma bucur ca functioneaza ... am avut si eu acest multimetru ... m-a socat prin nr. de baterii necesare ... o productie dupa anii '80 , mai putin reusita ... incepusera si rusii sa mai calce strimb ! ... multimetrul initial , cel cu carcasa alba , pe verticala ca dispunere a instrumentului , a facut " epoca " prin simplitate si cost redus , a fost destul de raspindit si la noi ... Link spre comentariu
Vizitator LOTI7 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Eu mai folosesc si acum un T4323, singura lui problema este bateria de 3V care nu se mai gaseste si a trebuit sa folosesc doua baterii AAA cu o improvizatie. Instrumentul din el este sensibil la socuri de aceea il tin doar in "laborator" unde il folosesc ca ohmetru rapid sau miliampermetru la masurari de mai multi parametri deodata. Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 in legatura cu acest aparat de masura, acel CI are un echivalent, s-au prin ce mai poate fi gasit,VA MULTUMESC!!! Link spre comentariu
elctropan Postat Noiembrie 20, 2018 Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 Posibil ca integratul КР551УД1А să aibă echivalent A725, μA725, LM725. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 10, 2018 Partajează Postat Decembrie 10, 2018 La randul sau LM725 poate fi inlocuit cu OP07.Da findca rusii zic ca op lor este de precizie medie nu ar mere un TL061 de ex? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum