Vizitator aldicom3 Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 alarma thunder ca 103.bun.totul functioneaza corect.in manula scrie ca la apasarea butonului,,x,, si tinerea lui apasata timp de 2 secunde se va deschide portbagajul.functioneaza si asta dar numai daca tin apasat 5 secunde...enervent de mult....care rezistenta din schema sa o micsorez pentru a obtine temporizarea de 2 secunde.nu imi convine 5 secunde.evident ca schema ELECTRONICA a alarmei thunder ca 103 nu o are nimeni.aveti doar schema de conectare a ei nicidecum schema electronica...dar am pretentie ca sunteti baieti isteti...unde sa ma uit cum sa identific cam ce componenta electronica s-ar ocupa cu impulsul acesta scurt de deschidere a portabagajului...poate fi reglata ea prin modificarea unei valori al unui rezistor sau e o chestie de programare a unui chip,caz in care deja nu mai merita sa ma mai complic...va multumesc pentru rabdare si va implor sa-mi oferiti numai raspunsuri pline de intilegenta si atentie. Link spre comentariu
Aelfo Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Eu, daca proiectam aceasta alarma, as fi bagat acest timp direct in procesor si astfel orice interventie din afara ar fi inutila. Fiidca esti un baiat destept (am citit eu printre randuri), anulezi partea de comanda a deschiderii portbagajului de la procesor si realizezi un montaj separat care sa citeasca dupa blocul de decodificare butonul X, sa zicem ca il citeste 2 sec, si apoi sa comande deschiderea portbagajului. Nu cred ca sunt probleme majore, decat daca ai cod saritor. Bafta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum