Vizitator sandumib Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Salut,As dori sa fac ceva destul de simplu ...vreau sa fac un mic circuit alimentat de o baterie de 9V in care vreau sa folosesc 2 leduri si un intrerupator.Cand vrea sa apas pe intrerupator vreau ca ledurile sa se aprinda unul dupa altul..nu simultan.As vrea daca se poata sa ma lamuriti cu ceva schema sau idei.Eu am ceva in cap dar nu prea e asa clar. Link spre comentariu
Vizitator nicolescu Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 http://www.talkingelectronics.com/FreeP ... age16.html Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Desi nu spune prea clar ce vrea, nu cred ca doreste un "flip-flop", cred ca vrea o aprindere temporizata la un LED. sandumib, fiindca nu ne-ai spus dupa cat timp vrei sa se aprinda al doilea LED, va trebui sa te "joci" cu valoarea lui C si/sau a lui R. Link spre comentariu
Vizitator sandumib Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Eu ce vroiam spun este ca vreau sa fac o instalatie cu 2 leduri care sa se aprinda dinamic(in timp ce unul e stins,celalalt led sa fie aprins si tot asa).Si vroiam ca atunci cand ii dau un tact,de la intrerupator,sa se aprinda ,iar la urmatorul tact sa se stinga toate ledurile.Sper ca am spus destul de clar ...nu stiu cum sa zic mai bine. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Inseamna ca dl. nicolescu a inteles ce vrei si ti-a dat si schema corespunzatoare. Eu nu prea ma prind cand citesc expresii de-astea mai ciudate, de unde ai scos-o si pe-asta cu "tact de la intrerupator" ? Link spre comentariu
Vizitator sandumib Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Scuze de acea expresie dar chiar nu stiam cum sa spun ...oricum ati priceput de ce am vrut sa spun....Stiam ca nu-i era prea corect.... Multumesc oricum pentru raspunsuri si pt ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum