Vizitator comfel Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Am un Nokia 6288 care avea un mini sd de 512M original Nokia (cumparat telef cu acest Card) in prezent am inlocuit acest card cu altul de 1G Kingston ,am observat ,de cand am schimbat cardul telef se misca m/ai greu cand incerc sa intru in menu .Aceste tipuri de telef suporta si carduri de peste 512M ,aceasta este dilema mea .......... Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Merg şi de 2GB, problema este că cele de la Nokia sînt mult mai rapide, de asta e încetineala aia. Şi eu sînt păţit Link spre comentariu
dragos2009 Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 sau poti sai faci update de soft cu http://www.nokia.ro/suport/descarcati-software/actualizare-software-dispozitiv Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Update de soft am facut aseara si tot asa. are dreptate Dl .ratza cu viteza .dar daca ii pun un card mini SD- HC........ . Link spre comentariu
iahim999 Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Eu as lasa cardul de 512,cu ala de 1G se duce softul incet mai ales daca e folosit cand e descarcata bateria Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 OK .va multumesc ptr promptitudine ..il las pe cel de 512M .este telef de serviciu si nici o data nu a fost incarcat cu m/ai mult de 200 M . Initial am crezut ca nu duce telef 1G, dar acum m-am lamurit ......Va multumesc la toti ,,o zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum