addysoftware Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 da, dar asta ar insemna sa mai aiba un terminal pentru input de la pwm - or, eu nu am vazut pe imaginile din linkurile acelea nici un fel de al treilea terminal..ca doar n-or fi avand receptor radio innauntru [:rrr] Dealtfel uite, pe link-ul urmator: http://www.ledrise.com/files/master%20l ... 20gu10.pdf - scrie foaaaaarte clar ca NU sunt dimmabile deci....omorati vanzatorul Pe de alta parte, am gasit si alte link-uri de la Philips in care scrie de alte modele ca sunt dimmabile Ramane de vazut cum. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Pana acum problema cred ca e solutionata intr-un fel.Solutia e un consumator inductiv(solutie recomandata de aygun) sau un consumator rezistiv(addysoftware). Link spre comentariu
addysoftware Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Da, stiu ca s-a terminat topicul, dar ptr alti cititori.Intre timp am mai aflat cate ceva, si anume: da, exista lampi LED dimmabile. Acestea iau tensiunea produsa de dimmer, si pe de o parte se alimenteaza cu ea, pe de alta o folosesc ca pe un semnal de control - un integrat destul de destept face chestia asta - pentru a produce un semnal pwm pe care il foloseste la dimmarea led-ului propriu-zis. Link spre comentariu
nicul Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 se cheama dummy load Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum