Vizitator grigoresima Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 cine poate sa-mi spuna daca o masina de spalat vase(pret foarte bun) poate fi adaptata de la alimentare 380v-2n 220v la cat am acasa 220v ? danke! Link spre comentariu
catalina Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 salutproblema ar fi rezistenta de incalzire ca ia mult curent.daca speli cu apa incalzita deja , fara a mai folosi rezistenta(o decuplezi de tot)ai putea folosi un traf 220-380 la puterea necesara care nu e f mare fara rezistenta de incalzire.succes Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 O varianta.Alta varianta e adaptarea(schimbarea) motoarelor,tot cu eliminarea rezistentei de incazire. Link spre comentariu
Vizitator grigoresima Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 O varianta.Alta varianta e adaptarea(schimbarea) motoarelor,tot cu eliminarea rezistentei de incazire. multumesc pt sfaturi! primul e mai accesibil sper........revin Link spre comentariu
catalina Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 O varianta.Alta varianta e adaptarea(schimbarea) motoarelor,tot cu eliminarea rezistentei de incazire.Din cate stiu o masina de spalat vase nu are motoare in ea ci una sau doua electropompe care consuma putin.Eventual ai putea sa incerci sa adaptezi o rezistenta de incalzire la 220 dar asta complica un pic lucrurile.trebuie sa separi atunci din punct de vedere electric partea de comanda cu partea de forta care alimenteaza rezistenta.Important e ca se poate Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Sa nu fie de fapt la 230Vac alimentata pe faze diferite.Asa erau si niste plite electrice , sa nu consume prea mult de pe aceeasi faza.Vezi schema si daca e asa atunci legi fazele in paralel si o conectezila 230 Vac si te rogi sa tina siguranta.La fel am vazut la uscatoare de rufe, avea 2 rezistente , cite una pe faza dar alinentate intre nul si faza deci 230.Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum