Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema dvd cinema philips hts 3154

Vizitator george40

Postări Recomandate

Vizitator george40

salutare,ma ajuta cineva cu schema dvd cinema philips hts3154 ,functioneaza partial ,fara semnal pe sateliti.alimentarea de +36v care alimenteaza finalu lipseste,banui tranzistorul mos fqpf5n60c sau transformatorul de putere.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tv1

1

• zvasile

1

• remus68

1

• alextheboss

1

Top autori în acest subiect

Vizitator george40

multumesc mult,tv1,zvasile!.pentru tv1 ,am cautat in acel sait dar nu am gasit.probabil trebue sa stii sa cauti.va voi tine la curent cu depanarea.

Link spre comentariu

Ceea ce a postat TV1 trebuie descarcat in totalitate pentru a fi vizualizat. Pe acea pagina vei gasi:

Multipart: 0 1 2 3 4

Download >> To download the file, please, click here ! << Download

Selectezi pe rind 0, 1, etc si dupa fiecare selectare apesi pe "To download the file, please, click here". Trebuie sa descarci toate cele 5 parti si dupa aceea vei putea vedea schema.

Link spre comentariu
Vizitator george40

Salutare tuturor!,Va multumesc pentru ajutor,gasit 2sa733 in scurt c-e(unul din cei doi).probabil supra incalzire,majoritatea pieselor sint bune,nu sint urme de ars.nu am cum verifica ci ka7500 si mos-feturile FQPF5N60C.Voi inlocui ci ka 7500,2sa733(2buc),FQPF5N60C(2buc,partea de semnal mic functioneaza),C970-971-1000/50v(e doar unu 1000/35v).Va rog sa imi indicati de unde sa-i cumpar, nu am gasit pe net.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator george40

Eram dator cu o precizare(cam tirziu cei drept),nu gaseam tranzistoarele si am cerut ajutoru ,nu aveau la.....Am inlocuit 2sa733p=bc556b(vroiam bc256b)si fqpf5n60c=2sk2545(vroiam 2sk1118),asta pentru cei care cauta echivalente.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna ziua, am si eu acest model de DVD si cam de o luna functioneaza aleator. Prima data am observat pe afisaj semne ciudate si nu reactiona la comenzi. Dupa 2 zile a functionat ok, apoi iar semne ciudate pe afisaj si fara reactii la comenzi, doar cate o clipire la led-ul de power. Are cineva un sfat, ce pot sa-i fac?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări