avyrez Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 stie careva care e siteul de la difozaorele SAL . sau sunt teapa difurile si nu au site :P Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 http://www.sal.hu Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Dar un site sau un catalog ceva in engleza? Link spre comentariu
i0nutzb Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 nu, pentru ca sunt teapa difurile si nu au site :w00t: :naughty: Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Saitul pare interesant dar nu vreau sa invat ungureste. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Un tantar se invarte pe langa mine si vrea sa ma muste, cred ca-i ungur Link spre comentariu
i0nutzb Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Un tantar se invarte pe langa mine si vrea sa ma muste, cred ca-i ungur eu zic să-l faci afiş :naughty: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 l-am facut, de fapt l-am prajit cu statia de lipit. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 mai ai unguri? ăăăăăă ţânţari? :w00t: :naughty: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 vreti tzantzari? eu va sfatuiesc sa va duceti pe lac la branesti la ora 6 dim!!!!eu am fost acu sapt shi am facut o donatie de sange de vro 3 kile :lol: sa vezi acolo tzantzaru cat palma!!!! :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 am fost prea subtil? :naughty: :w00t: Link spre comentariu
avyrez Postat Septembrie 4, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2005 ca am vazut difuri deastea la un magazin si veneau in cutie de lemn facut marfa si ma gandeam ca e ceva de capul lor Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 Faptul ca nu au pagina web in engleza mi se pare o jignire la adresa intregii omeniri. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 12, 2005 Partajează Postat Septembrie 12, 2005 ca am vazut difuri deastea la un magazin si veneau in cutie de lemn facut marfa si ma gandeam ca e ceva de capul lorcutia e mai scumpa decat difuzorul :twisted:cred ca am sa cupmpar o pereche de stifturi SAL de 15" doar pt cutii, sunt numai bune pt pus cabluri, mixere sau alte echipamente pe durata transportului 8) Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 Am downloadat toate pdf-urile din sait (peste 800 pdf-uri si 100MB). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum