slave2anubis Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Offtopic.Vezi ca sunt ceva distro-uri care merg brici pe configuratiile vechi.am incercat lubuntu care este o varianta light a lui ubuntu... dar tot cam inutilizabil e plus ca e cam prea sarac... Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Offtopic.Vezi ca sunt ceva distro-uri care merg brici pe configuratiile vechi.am incercat lubuntu care este o varianta light a lui ubuntu... dar tot cam inutilizabil e plus ca e cam prea sarac...Incearca un puppy linux sau un dsl (damn small linux) si apoi mai vorbim (btw, sa nu te astepti la un feeling gen windows seven cu steroizi, este totusi un OS care functioneaza pe compuri vechi). Link spre comentariu
slave2anubis Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 am inteles am sa incerc recomandarile tale sa vedem ce gasesc... Link spre comentariu
Vizitator gabi samoila Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Kaspersky Internet Security 7.0...eu il folosesc de cativa ani...licente,, pe unde am gasit"sunt multumit ...pe un ,,AMD XP2000+"...cat despre virusi...se stie ca intotdeauna apare virusul si apoi semnatura ptr.el...cred ca cel mai important e raspunsul . P.S - Kaspersky e o firma serioasa...dovada....cat de greu se hack-ueste un astfel de produs....ar mai fi de spus multe dar fiecare cu parerea lui! Link spre comentariu
costilx Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 salut,daca cauti top 10 antivirus ai sa vezi pe locul unu kasperscky si bitdefender,eu folosesc kasperscky 2011 este cel mai bun la ora actuala. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 salut,daca cauti top 10 antivirus ai sa vezi pe locul unu kasperscky si bitdefender,eu folosesc kasperscky 2011 este cel mai bun la ora actuala.parerea ta... pe xp nu prea cred ca e cel mai bun ,pe o platforma care ruleaza in 64 de biti sa stii ca e dezastru , mai sus ma refeream si la xp care e doar pe 32 de biti... merge destul de bine dar nu e "the best".. citez un user de ceva postari mai inainte: "orice antivirus e bun DACA ARE UPDATE-URILE LA ZI si crede-ma ca "hackerul" sau producatorul de virusi e tot timpul cu un pas in fata... ca sa nu mai fabulez.. faceti update la antivirus si sperati ca nu ati dat peste vreun mallware sau ce o mai fi... Link spre comentariu
gogutu Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 daca tot va este frica de virusi de ce nu instalati un program care sa va avertizeze de siturile periculoase.daca asta va place folositil eu il folosesc de aproape un an impreuna cu antivirusul avast,si nu am avut probleme,sau folositi ubuntu linux Link spre comentariu
Vizitator liviupascaniuc Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 eu folosesc comodo internet security, sincer sa va spun, sunt f multumit de el. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 eu nu folosesc nici un antivirus.singurul program pe care il folosesc pe post de antivirus si care m-a ajutat cu adevarat este Malwarebytes. ii dau o scanare manuala din cand in cand si gata. restul mi s-au parut frectie la piciorul de lemn. intr-o perioada de fiecare data cand restartam calc trebuia sa reinstalez driverul de la placa de sunet sau de la sata ori nu-mi mai gasea fisierele ascunse etc. am avut si nod ,avast, avg, avira........ degeaba , tot cu acest program am rezolvat. Link spre comentariu
TESSLA Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Eu folosesc Avira si sant foarte multumit. Merge stas! Asta daca nu ai deja virusi atunci cand instalezi antivirusul! Link spre comentariu
Vizitator RankM Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Parerea mea e ca unul dintre cele mai bune e Kaspersky si cel mai problematic e Panda Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 fiecare e multumit de antivirusul sau . concluzie , acela care iti apara calculatorul si ti-l mentine integru dpdv al virusilor ala e cel mai bun antivirus (exceptie panda) Link spre comentariu
Vizitator RankM Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 fiecare e multumit de antivirusul sau . concluzie , acela care iti apara calculatorul si ti-l mentine integru dpdv al virusilor ala e cel mai bun antivirus (exceptie panda)Corect dar multumirea e relativa, fiecare are cunostintele lui si foarte multi pot avea impresia ca totul e ok.Sincer eu am un laptop cu Win 7 de vreo 7 luni si nu am niciun antivirus, niciun virus detectat la scanarile online si nicio problema in sistem deci pana la urma cel mai bun antivirus esti TU Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 logic , ca doar pe site-urile cu manele sunt virusi , glumeam doar.. de regula virusii sunt cel mai raspanditi in fisiere " .exe " ,crack-uri ,unele Flash content-uri , etc.. ca sa nu mai vorbim de spyware-uri si site-uri specializate in "fishing" Link spre comentariu
Vizitator toaderbogdan Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Dupa mine cel mai bun si cel mai light antivirus ar fi eset smart security il folosesc de ani buni.Consuma 8.000 de k in idle si 27.000 k cand scaneaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum