Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandati un antivirus bun

MifTy

Postări Recomandate

Offtopic.Vezi ca sunt ceva distro-uri care merg brici pe configuratiile vechi.

am incercat lubuntu care este o varianta light a lui ubuntu... dar tot cam inutilizabil e plus ca e cam prea sarac...
Link spre comentariu

Offtopic.Vezi ca sunt ceva distro-uri care merg brici pe configuratiile vechi.

am incercat lubuntu care este o varianta light a lui ubuntu... dar tot cam inutilizabil e plus ca e cam prea sarac...
Incearca un puppy linux sau un dsl (damn small linux) si apoi mai vorbim (btw, sa nu te astepti la un feeling gen windows seven cu steroizi, este totusi un OS care functioneaza pe compuri vechi).
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator gabi samoila

Kaspersky Internet Security 7.0...eu il folosesc de cativa ani...licente,, pe unde am gasit"sunt multumit ...pe un ,,AMD XP2000+"...cat despre virusi...se stie ca intotdeauna apare virusul si apoi semnatura ptr.el...cred ca cel mai important e raspunsul . P.S - Kaspersky e o firma serioasa...dovada....cat de greu se hack-ueste un astfel de produs....ar mai fi de spus multe dar fiecare cu parerea lui!

Link spre comentariu

salut,daca cauti top 10 antivirus ai sa vezi pe locul unu kasperscky si bitdefender,eu folosesc kasperscky 2011 este cel mai bun la ora actuala.

parerea ta... pe xp nu prea cred ca e cel mai bun ,pe o platforma care ruleaza in 64 de biti sa stii ca e dezastru , mai sus ma refeream si la xp care e doar pe 32 de biti... merge destul de bine dar nu e "the best".. citez un user de ceva postari mai inainte: "orice antivirus e bun DACA ARE UPDATE-URILE LA ZI si crede-ma ca "hackerul" sau producatorul de virusi e tot timpul cu un pas in fata... ca sa nu mai fabulez.. faceti update la antivirus si sperati ca nu ati dat peste vreun mallware sau ce o mai fi... :dans:
Link spre comentariu

daca tot va este frica de virusi de ce nu instalati un program care sa va avertizeze de siturile periculoase.daca asta va place folositil eu il folosesc de aproape un an impreuna cu antivirusul avast,si nu am avut probleme,sau folositi ubuntu linux

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

eu nu folosesc nici un antivirus.singurul program pe care il folosesc pe post de antivirus si care m-a ajutat cu adevarat este Malwarebytes. ii dau o scanare manuala din cand in cand si gata. restul mi s-au parut frectie la piciorul de lemn. intr-o perioada de fiecare data cand restartam calc trebuia sa reinstalez driverul de la placa de sunet sau de la sata ori nu-mi mai gasea fisierele ascunse etc. am avut si nod ,avast, avg, avira........ degeaba , tot cu acest program am rezolvat.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
wally_gatter

fiecare e multumit de antivirusul sau . concluzie , acela care iti apara calculatorul si ti-l mentine integru dpdv al virusilor ala e cel mai bun antivirus :rade: :rade: (exceptie panda) :rade: :rade: :rade:

Link spre comentariu
Vizitator RankM

fiecare e multumit de antivirusul sau . concluzie , acela care iti apara calculatorul si ti-l mentine integru dpdv al virusilor ala e cel mai bun antivirus (exceptie panda)

Corect dar multumirea e relativa, fiecare are cunostintele lui si foarte multi pot avea impresia ca totul e ok.Sincer eu am un laptop cu Win 7 de vreo 7 luni si nu am niciun antivirus, niciun virus detectat la scanarile online si nicio problema in sistem deci pana la urma cel mai bun antivirus esti TU :)
Link spre comentariu
wally_gatter

logic , ca doar pe site-urile cu manele sunt virusi :ras: , glumeam doar.. de regula virusii sunt cel mai raspanditi in fisiere " .exe " ,crack-uri ,unele Flash content-uri , etc.. ca sa nu mai vorbim de spyware-uri si site-uri specializate in "fishing" :rade:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator toaderbogdan

Dupa mine cel mai bun si cel mai light antivirus ar fi eset smart security il folosesc de ani buni.Consuma 8.000 de k in idle si 27.000 k cand scaneaza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări