Vizitator Postat Octombrie 14, 2022 Partajează Postat Octombrie 14, 2022 (editat) Acum 34 minute, iuliantv a spus: ,programe de hack ,activatori win....dar si in intr-un ,,repeter,, ce era legat la primul rooter, am deconectat ,,repeterul,, Daca folosesti programe 'de hack' & Co nu prea ai ce antivirus sa folosesti si sa fi sigur ca programele nu contin virusi. Iar dispozitivele hardware , gen 'repeter', nu pot fi protejate de un antivirus. Trebuie sa le configurezi sa nu permita accesul decat de la IP-urile tale sau dezactiveaza UPNP (daca este activ) de pe router. Editat Octombrie 14, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
stryx Postat Octombrie 14, 2022 Partajează Postat Octombrie 14, 2022 Eu am folosit bitdefender pana acum un an. La o cautare foarte rapida se pare ca pe router-ul dumneavoastra se poate instala openwrt: https://openwrt.org/toh/tp-link/archer_c7 , deci puteti sa-l incercati daca nu reusiti sa-i dati de capat OS-ului original. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 14, 2022 Partajează Postat Octombrie 14, 2022 (editat) Acum 2 minute, iuliantv a spus: openwrt e mai ,,safe,, ? mai am un router wr1043nd ce l.am pacalit cu openwrt,tot asa era la vremea lui,nu l.am putut reseta,si bin nu am gasit decat openwrt, dar pentru unul ca mine ce nu le are cu configurari avansate mi sa parut ,,prea incålcit,, Va multumesc de ajutor tuturor Editat Octombrie 14, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 14, 2022 Partajează Postat Octombrie 14, 2022 @iuliantv acel Archer C7 a avut update-urile făcute a zi? Presupun ca nici sistemul de operare nu e ceva cu actualizările făcute. Singurul antivirus pentru care am plătit abonament câțiva ani a fost cel romanesc sau cat a mai rămas romanesc, adică exact ce a recomand @stryx. L-am avut instalat pana si pe doua telefoane, ca tot avea 5 device-rui, dar cam inutil pe Android pentru ca nu a detectat ceva. Însă de anul asta am renunțat la el deoarece nu am mai avut probleme de când am renunțat la chestii hackuite, SO W10 nici asta nu mai e activat pe nașpa, fac toate update-urile cu regularitate si nu mai ascult de povestea aia cu "softul e perfect dar nu știți voi sa-l folosit cu antivirusul dezactivat". Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 14, 2022 Partajează Postat Octombrie 14, 2022 (editat) Acum 26 minute, Stefan a spus: @iuliantv acel Archer C7 a avut update-urile făcute a zi? Presupun ca nici sistemul de operare nu e ceva cu actualizările făcute. Singurul antivirus pentru care am plătit abonament câțiva ani a fost cel romanesc sau cat a mai rămas romanesc, adică exact ce a recomand @stryx. L-am avut instalat pana si pe doua telefoane, ca tot avea 5 device-rui, dar cam inutil pe Android pentru ca nu a detectat ceva. Însă de anul asta am renunțat la el deoarece nu am mai avut probleme de când am renunțat la chestii hackuite, SO W10 nici asta nu mai e activat pe nașpa, fac toate update-urile cu regularitate si nu mai ascult de povestea aia cu "softul e perfect dar nu știți voi sa-l folosit cu antivirusul dezactivat". cred ca le avea ,cam acum cca 2 luni,am verificat sa nu am ,,musafiri nepoftiti pe wifi,, si aveam mesaj de update si l.am facut windowsul 11 cel folosesc are updateurile la zi dar i.am permis anumite ,,amenitari,, de exemplu programatorul ce.l folosesc pentru tv-uri rt809h nu.l puteam rula,si aveam nevoie de el,si alte softuri tv descarcate de pe hosturi,de care aveam nevoie, Editat Octombrie 14, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Am luat avast one ptr 5 device-uri si merge brici. Momentan nu am probleme de nici un fel. in plus, mi-a facut si curatenie prin registri. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Si eu folosesc Avast de cam 20 de ani....varianta free.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum