Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandati un antivirus bun

MifTy

Postări Recomandate

Acum 34 minute, iuliantv a spus:

,programe de hack ,activatori win....dar si in intr-un ,,repeter,, ce era legat la primul rooter,

am deconectat ,,repeterul,,

Daca folosesti programe 'de hack' & Co nu prea ai ce antivirus sa folosesti si sa fi sigur ca programele nu contin virusi.
Iar dispozitivele hardware , gen 'repeter', nu pot fi protejate de un antivirus.
Trebuie sa le configurezi sa nu permita accesul decat de la IP-urile tale sau dezactiveaza UPNP (daca este activ) de pe router.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Acum 2 minute, iuliantv a spus:

openwrt 

e mai ,,safe,, ?

mai am un router wr1043nd  ce l.am pacalit cu openwrt,tot asa era la vremea lui,nu l.am putut reseta,si bin nu am gasit decat openwrt, dar pentru unul ca mine ce nu le are cu configurari avansate mi sa parut ,,prea incålcit,,

Va multumesc de ajutor tuturor

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

@iuliantv acel Archer C7 a avut update-urile făcute a zi? Presupun ca nici sistemul de operare nu e ceva cu actualizările făcute.

Singurul antivirus pentru care am plătit abonament câțiva ani a fost cel romanesc sau cat a mai rămas romanesc, adică exact ce a recomand @stryx. L-am avut instalat pana si pe doua telefoane, ca tot avea 5 device-rui, dar cam inutil pe Android pentru ca nu a detectat ceva.

Însă de anul asta am renunțat la el deoarece nu am mai avut probleme de când am renunțat la chestii hackuite, SO  W10 nici asta nu mai e activat pe nașpa, fac toate update-urile cu regularitate si nu mai ascult de povestea aia cu "softul e perfect dar nu știți voi sa-l folosit cu antivirusul dezactivat".

Link spre comentariu
Acum 26 minute, Stefan a spus:

@iuliantv acel Archer C7 a avut update-urile făcute a zi? Presupun ca nici sistemul de operare nu e ceva cu actualizările făcute.

Singurul antivirus pentru care am plătit abonament câțiva ani a fost cel romanesc sau cat a mai rămas romanesc, adică exact ce a recomand @stryx. L-am avut instalat pana si pe doua telefoane, ca tot avea 5 device-rui, dar cam inutil pe Android pentru ca nu a detectat ceva.

Însă de anul asta am renunțat la el deoarece nu am mai avut probleme de când am renunțat la chestii hackuite, SO  W10 nici asta nu mai e activat pe nașpa, fac toate update-urile cu regularitate si nu mai ascult de povestea aia cu "softul e perfect dar nu știți voi sa-l folosit cu antivirusul dezactivat".

cred ca le avea ,cam acum cca 2 luni,am verificat sa nu am ,,musafiri nepoftiti pe wifi,, si aveam mesaj de update si l.am facut

windowsul  11 cel folosesc are updateurile la zi dar i.am permis anumite ,,amenitari,, de exemplu programatorul ce.l folosesc pentru tv-uri rt809h nu.l puteam rula,si aveam nevoie de el,si alte softuri tv descarcate de pe hosturi,de care aveam nevoie,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări