Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandati un antivirus bun

MifTy

Postări Recomandate

Vizitator ady7zuu

nod 32 e cel mai bun antivirus,dar daca nu il aveti original trebuie sa alergati dupa key-uri de activareoff acum tin un avast activat pe 7 ani dar nu a zis nmk de cand l-am activat

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Pachany

recomand avast...asta cu "haleste toata banda cand isi face update "e o mare prostie...update-ul se face foarte rapid si nu se observa nimic in timpul lui...plus ca nu trece nimic de el

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

total de acord cu @Pachany, in plus, cei de la avast i-ti ofera posibilitatea sa i-ti achizitionezi o licenta valabila pe Avast Internet Security doar prin promovarea produsului gratuit. Eu am licenta valabila pe 3 ani, perfect legala, trimisa de cei de la Avast dupa ce am facut 21 de promovari. Chiar si in varianta Home edition care e gratuita, nu trece nimic de el.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator livius2000

Folosesc nod32 cu updateuri la zi....plus drivere actualizate si programele  necesare updatate dupa care facun backup Ghost pentru intreaga partitie iar in momentul cand am probleme virusi sau malware lansez copia de siguranta  :)sper sa fie util...best regards

Link spre comentariu

N-am avut rabdare sa citesc toate cele 11 pagini, din 2010 pana azi (totusi am parcurs vreo 3); in concluzie: unii colegi au gasit ceva care-i satisface; altii "suporta" un anumit volum de malware (fie nu e softul anti-malware suficient de riguros, fie au pus setarile mai "jos", necorelat cu nivelul de expunere), si aplica alte solutii (recovery, formatare si reincarcare SO + drivere si alte programe), fie, numai aceste solutii, fara nici un fel de programe "specializate".

Personal, utilizam un computer mai modest, 99% pentru browsing; un cunoscut si-a cumparat acum vreo 2 ani un Bitdefender (parca) cu 3 instalari (un bonus de promovare), pe care l-a instalat pe ce avea el, dar i-a ramas a 3-a nefolosita, si mi-a oferit-o. Nu s-a putut instala, ca aveam SO instalat "la smecherie"....

Nu "tin" nimic dupa care sa-mi para rau in caz de necesitate de formatare, asa ca daca apar prea multi "bugs", il "ia" formatarea la "despuricit". Chestia e ca ia timp si acum incep problemele cu perspectiva trecerii de la XP, care era si destul de reusit si m-am obisnuit cu el, la "altceva": un w7 haleste prea multe resurse, un w8 pare mai "sprinten", dar are formatul ala TAMPIT pentru touch screen, plus ca s-au simtit obligati sa-i faca o multime de modificari, mai ales "simplificari" dupa care fie ai "pierdut" niste functii utile, fie trebuie  sa faci 7-8 pasi unde altadata faceai numai 2-3....

Chiar cei care au "ceva", sunt in realitate "protejati" de faptul ca umbla numai pe cateva site-uri unde nu exista (prea multi si/sau prea destepti) bugs... Cei care "trag" de antiuvirus, constata ca au "luat" ceva, chiar daca antivirusul lor e laudat de 100 de utilizatori (in frunte cu creatorul lui).... Cum spunea un coleg, "nu exista protectie 100%" si pana la urma, banii si nervii sunt cheltuiti.....fara folos! 

Editat de blazeu
Link spre comentariu

eu folosesc si Malwarebytes Anti-Malware si Avast Internet Security si cate  o data imi blocheaza unul alta data celalalt si la scanare tot imi gaseste virusi

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator Anghel Adrian

cel mai bun antivirus stiti care este ?  Esti chiat tu  ,adica daca incerci sa nu intri pe fel si fel de  sitesuri , sa descarci anumite  fisiere ,programe care nu iti sunt de folosinta !! Oricum  nici un Antiv nu se mai garanteaza a fi bun si a face ceva bun .

Link spre comentariu

Nu sunt de acord Anghel Adrian, nu trebuie neaparat sa intrii tu pe vre-un site cu continut indoielnic ca sa capeti virusi asa cum nu trebuie sa fii un sofer inconstient ca sa fii implicat intr-un accident. Paza buna, fereste primejdia rea...Eset, kaspersky, sau mai stiu ce alt antivirus se mai prefera, sunt mai bune decat deloc.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Folosesc de peste 5 ani Avast Free si n-am avut niciodata niciun virus. Am schimbat windowsul doar o singura data de atunci pentru ca incepuse sa imi mearga greu. In rest, recomand la toata lumea !

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Recomand Bitdifender Internet Security 2015: un firewall integrat si foarte eficient printre care protectie scanare porturi si DDoS (flood atack). Am o cheie neactivata de licenta B.D.I.S. 2015 pentru 777 zile pentru un singur calculator. Aceasta licenta o am in plus si nu o folosesc.Cine este interesat sa imi scrie PM.

Editat de incubus
Link spre comentariu

Incearca Bitdefender. este super

Eu unul nu folosesc deloc. este o tampenie in cazul meu.

Acuma cine are date importante sau firme... este logic sa foloseasca

Link spre comentariu

folosesc Norton internet security cu licenta de Telekom.foarte multumit.sunt optiuni pentru reglarea agresivitatii si nu trece nimic. de 4 ani il folosesc si inca nu am patit nimic.eu ca eu,dar am doi "informaticieni" de 4 si 7 ani care intra pe unde apuca.de aici si mutumirea fata de acest AV care-si face treaba. sa vedeti sticurile sau cd-urile de la alti prieteni cum "corcaie" de virusi...si nu ma refer la key-iurile/cracurile unor programe care te lasa sa le studiezi sa vezi daca sunt intradevar virusi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări