Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Camera supraveghere

Vizitator contzo

Postări Recomandate

Vizitator contzo

buna.. am si eu nevoie de ajutor, sunt din delta si am cateva barci pe care le las la mal si de curand mi-am facut ceva "prieteni" si as vrea sa pun camere de supraveghere. problema e ca nu stiu ce si de unde sa aleg... tot ce stiu e ca vreau o camera sau 2 sa le pun pe baraca si sa filmeze barcile... nu am curent nici calculator sau altceva pe acolo asa ca ma gandeam ca am nevoie de camere cu baterie si sa se inregistreze pe ceva anume si in caz de se intempla ceva sa iau camera sa o duc acasa sa o bag pe leptop si sa vad ce sa intamplat... camerele sa fie cat mai mici sa pot sa le ascund sa nu se vada ca mi le fura si pe alea si sa aiba IF ca deobicei noaptea se "lucreaza" pe la noi.. cam asta e problema, va rog sa ma ajutati sa imi spuneti cam unde si ce sa caut

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• davidut5

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Prima problema este bateria, care de obicei la camere merge doar cateva ore, si nu cred ca faci sa zic 2 drumuri pe zi ca sa iei bateriile acas pentru incarcat, sau sa le schimbi, numai daca ai pune o baterie exterioara mai mare (de masina), care necesita reincarcare mai rar

Link spre comentariu
Vizitator contzo

pai cu bateria nu ar fi o problema... treaba e ca am nevoie de camere cat mai mici sa le pot ascunde si sa aiba si IF... si restul kitu lui de supraveghere sa imi incapa intr-un sertar de exemplu si sa se salveze imagiinile pe un stick sau hard sau ceva sa nu fiu nevoit sa pun un calculator si cam nu stiu unde sa gasesc asa ceva

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări