Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor nokia 6110 navigator

efti

Postări Recomandate

salut am un nokia 6110 navigator si de la un timp a inceput sa faca figuri adica se inchide singur cred ca e de la soft la imei imi arata 12345610654321 exista un program care sa schimbe imeiul?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• efti

4

• MihaiGSM

2

• ratza

2

• misuraelectronic

2

Top autori în acest subiect

imei-ul nu se poate schimba...! este ca si cnp-ul unei persoane...te nasti si ti se aloca un cnp de la buget :rade: ...traiesti cu el toata viata ...este unic si valabil toata viata pina treci la pozitia orizontala vesnica...! la fel este si cu imei-ul unui gsm... :da

Link spre comentariu

Se poate rescrie IMEI-ul daca mergi la un service insa costa destul de mult. Se citeste din Telefon "ASK" si se rtimite pe un server de unde primesti inapoi "Rpl" care se scrie in telefon si ai un telefon functional dar dureaza citeva zile si costa ceva dar pentru un astfel de telefon totusi cred ca merita efortul. Bafta

Link spre comentariu

pai cand dau *06diez imi apare acest imei 12345610654321 ii pot pune softul acasa prin cablu de date?

Degeaba il resoftezi. Trebuie scris RPL (un fisier tip certificat al telefonului ce contine si informatiile despre imei). Acest lucru se poate face numai cu o interfata specializata la care se adauga costul unor credite (cca 20 euro).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări