Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CE PARERE AVETI DE ACEST DIFUZOR???.....

Vizitator Marijuana

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

6

• MadRaper

1

• Mircea Bartic

1

• Bogdi16

1

Top autori în acest subiect

Arata super fain !!!!!!! Eu unul l-as cumpara acuma alegerea ta tinand cont ca are si parametrii si are un design f fain. Acuma depinde si cum suna si la ce o sa-l folosesti.Dar 80 euroi nu i mult parerea mea \!!Sal

Link spre comentariu

Eu zic mai intai sa iei parametrii, si sa-l simulezi in niste incinte, si daca iti place ce iese il cumperi. Ca degeaba are parametrii daca ii trebuie o cutie de 200litri sau daca nu coboara destul in frecventza.

Link spre comentariu

M-am uitat mai atent pr imagini si mi se pare suspecta chestia <> pt ca din cate am citit sunt cele mai jalnice chestii audio de masina si la fel si faza cu PMPO ( 600 W PMPO, 300 W RMS ) :? Zi-mi si mie ce Vas are ca din poza nu pot sa vad;

Link spre comentariu
Vizitator Marijuana

Fms:30,3Hz Res:23,6ohm Nref:0,21% Re: 3,2 ohm Le: 0,7mHQms:5,60 Rms:4,1Kg/s BI:8,7N/A Rp: 14,0 ohmQes: 0,98 Cms: 0,23mm/N SPL: 85,3dB Lp: 18,2mH Qts: 0,83 Mms: 120,9gr Vas:76,8l Cp: 2999,2microFacestia ar fi parametriii lui.....imi ziceti si mie....ca nu prea ma pricep...parametrii cei buni pentru bass box, sau pentru WinISD, parametrii pe care ni cer iei akolo...:d.....daq intelegeti ce vr sa spun....ca din ce e mai sus, nu gasesc tot ce imi cer programele....daq ma puteti ajuta...

Link spre comentariu
Vizitator Marijuana

Bassbocsu si alte programe ( WInISD ) ii poate calcula pe cei care nu ti da pe cutie.Dupa Vas se pare ca nu iti va iesi cutie gigant.( destul de mica )

frate yo sunt incepator cu programele astea... :oops: nu pot sa vad cum imi calculeaza ele singure....mai imi mai trebuie astea:XmaxSdZPeBLdiava rog sa ma ajutati...... :?Fms este tot una cu Fs nu?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări