Vizitator Marijuana Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 ce ziceti...merita sa dau pe el 80E....???.... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 pare sa fie bunicel, mai ales pt ca are si parametrii T/S Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Arata super fain !!!!!!! Eu unul l-as cumpara acuma alegerea ta tinand cont ca are si parametrii si are un design f fain. Acuma depinde si cum suna si la ce o sa-l folosesti.Dar 80 euroi nu i mult parerea mea \!!Sal Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Una e sa arate fain si una e sa sune fain !Cumpara-l daca iti place ca are parametrii. Link spre comentariu
MadRaper Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Eu zic mai intai sa iei parametrii, si sa-l simulezi in niste incinte, si daca iti place ce iese il cumperi. Ca degeaba are parametrii daca ii trebuie o cutie de 200litri sau daca nu coboara destul in frecventza. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 M-am uitat mai atent pr imagini si mi se pare suspecta chestia <> pt ca din cate am citit sunt cele mai jalnice chestii audio de masina si la fel si faza cu PMPO ( 600 W PMPO, 300 W RMS ) :? Zi-mi si mie ce Vas are ca din poza nu pot sa vad; Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Ar fi bine sa fie asa numai ca relatia este ceva de genui 6000W PMPO = 100W RMS. :evil: Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Eu de obicei iau in calcul relatia x W RMS = 20( sau 30 )x W PMPO, dar in cazul acesta rap W PMPO/W RMS = 2 ??? :? :roll: Link spre comentariu
VTP Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Ca subwoofer de masina arata bine, ce mai conteaza ce face? Pentru casa nu cred ca e potrivit, ce Qts are? Mai mult ca sigur peste 0,4 - 0,5.Masina cara orice! Link spre comentariu
Vizitator Marijuana Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 va mutumesc frumos pentru raspunsuri......o sa-l iau......am auzit si de la alta lume ca e bun....ms inca o data Link spre comentariu
Vizitator Marijuana Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Fms:30,3Hz Res:23,6ohm Nref:0,21% Re: 3,2 ohm Le: 0,7mHQms:5,60 Rms:4,1Kg/s BI:8,7N/A Rp: 14,0 ohmQes: 0,98 Cms: 0,23mm/N SPL: 85,3dB Lp: 18,2mH Qts: 0,83 Mms: 120,9gr Vas:76,8l Cp: 2999,2microFacestia ar fi parametriii lui.....imi ziceti si mie....ca nu prea ma pricep...parametrii cei buni pentru bass box, sau pentru WinISD, parametrii pe care ni cer iei akolo........daq intelegeti ce vr sa spun....ca din ce e mai sus, nu gasesc tot ce imi cer programele....daq ma puteti ajuta... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 pune parametrii aici ...... asa sa vada ochiu ;) Link spre comentariu
Vizitator Marijuana Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 pai sunt mai sus, daq ma putetzi ajuta... Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Bassbocsu si alte programe ( WInISD ) ii poate calcula pe cei care nu ti da pe cutie.Dupa Vas se pare ca nu iti va iesi cutie gigant.( destul de mica ) Link spre comentariu
Vizitator Marijuana Postat Septembrie 2, 2005 Partajează Postat Septembrie 2, 2005 Bassbocsu si alte programe ( WInISD ) ii poate calcula pe cei care nu ti da pe cutie.Dupa Vas se pare ca nu iti va iesi cutie gigant.( destul de mica )frate yo sunt incepator cu programele astea... :oops: nu pot sa vad cum imi calculeaza ele singure....mai imi mai trebuie astea:XmaxSdZPeBLdiava rog sa ma ajutati...... :?Fms este tot una cu Fs nu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum