Jamaicanu Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 cine imi poate spune si mie ce incinte a-s putea face la difuzoarele de mai jos ( ma intereseaza dimensiunile incintei, L, H, l), nu stiu decat urmatorii parametrii: 120w (30 RMS), 8 ohm, frecventa 45-2000 hz, 16,5 cm diametrul. Difuzoarele vreau sa le folosesc pentru medii si vreau sa adaug si difuzor de inalte in aceeiasi cutie. Ma mai intereseaza la difuzoarele de inalte care a-r fi mai bune cele gen palnie cu bobina sau cele pe magnet. adresa difuzoare: http://www.shopmania.ro/magazin~online- ... 47635.html Link spre comentariu
MarioRobert Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Ma mai intereseaza la difuzoarele de inalte care a-r fi mai bune cele gen palnie cu bobina sau cele pe magnet. asta e tareAcelea palnie sunt tip horn si sunt compuse din horn si driver(driverul este difuzorul)Mai sunt si tweetere, astea pot fi piezo care sunt 2 bucati de tabla una langa alta sau cu bobina si magnet care formeaza motorul difuzorului. Nu recomand sa-ti iei piezo si nu cred ca e cineva de pe forum sa ma contrazica la lucrul asta. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Nu recomand sa-ti iei piezo si nu cred ca e cineva de pe forum sa ma contrazica la lucrul asta.Piezo iti iei doar daca faci des evenimente pt populatia de culoare ca ei nu se simt bine daca nu le dai blana in inalte. Nu de alta da le arzi ceva mai greu decat pe cele cu bobina. Link spre comentariu
Jamaicanu Postat Iulie 11, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2010 chiar nu ma poate ajuta nimeni, nu stie nimeni ce incinte a-s putea face la difuzoarele din linkul de mai sus..... Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Daca nu le masori ceva parametri tot dupa ureche ramane facuta incinta. S'ar putea sa sune mai bine sau mai prost insa oricum nu vei scoate tot din difuzoarele alea, deci cu ce vrei sa te ajutam? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum