viorel.sadam Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 Am un tv Toshiba mod2857DB cu pro TMP87CP38N-3296 , jun TA1222AN adus din anglia , stie cineva cum se deblocheaza procesorul pentru a functiona in cele 3 benzi BL, BH, UHF . Am intrat in men-serv dar nu am vazut optiunea . Link spre comentariu
slack Postat Septembrie 6, 2005 Partajează Postat Septembrie 6, 2005 cum intra in service ? mute mute si menu ? daca da , atunci apesi "CALL" de pe tc de 2 ori si apoi menu din bord ; modifici OPT0 - 04H , sau M01-60 , din pacate nu le-am notat dupa serie si model ca sa pot sa-ti spun exact Link spre comentariu
viorel.sadam Postat Septembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2005 cum intra in service ? mute mute si menu ? daca da , atunci apesi "CALL" de pe tc de 2 ori si apoi menu din bord ; modifici OPT0 - 04H , sau M01-60 , din pacate nu le-am notat dupa serie si model ca sa pot sa-ti spun exactintr-adevar in serv-men se intra cu mute mute si menu...restu o sa vad maine si iti dau un raspuns .deocamdata MULTAM :P Link spre comentariu
viorel.sadam Postat Septembrie 7, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2005 slack...Sti cumva ce serie de selector se potriveste ?restul a mers snur Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum