aygun Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Stie cineva ce pot sa pun pe intrarea acestui circuit astfel incat sa preiau semnalul de pe intrarea de semnal ? intre 100mV si 1V ? http://www.solderingpoint.com/projects/ ... r_tube.php Multumesc ! Link spre comentariu
DarthVader Postat Iulie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2010 eu l-am legat direct la intrare, adica la iesirea de la placa de sunet, fara potentiometrul acela din schema si ajung chiar sa se calce cele doua linii verzi. placa de sunet este creative live. Link spre comentariu
DarthVader Postat Iulie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2010 Atasez o poza cu forma ei, cel putin pentru moment, finala. Asa o sa stea o perioada ca am alte chestii de facut si nici chef nu mai am sa mai pun idei in practica.(pentru moment).LE: si un filmulet. Calitatea nu e grozava ca am filmat cu telefonul. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Atasez o poza cu forma ei, cel putin pentru moment, finala. Asa o sa stea o perioada ca am alte chestii de facut si nici chef nu mai am sa mai pun idei in practica.(pentru moment).LE: si un filmulet. Calitatea nu e grozava ca am filmat cu telefonul. arata bine ! felicitarivezi daca esti cuminte! semnal pentru EM84 se ia de pe bornele difuzorului,eu asa bag semnal ,asa am facut la amplificatorul Revox S52nu se mai pune acel tranzistor amplificator ,se introduce semnal prin condensatordownload/file.php?id=40679&mode=view Link spre comentariu
DarthVader Postat Iulie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2010 Ok, dar daca le leg asa, cand ii volumul incet nici ele nu o sa se miste prea mult. Vreau sa le pot da un "boost" cand ii volumul aproape de minim. Semnalul de pe iesire e luat si acum dar cu potentiometru inainte de circuitul ochiurilor. E vreo problema ca am ales solutia sa las acel tranzistor acolo si totusi sa iau semnalul de pe iesire? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Ok, dar daca le leg asa, cand ii volumul incet nici ele nu o sa se miste prea mult. Vreau sa le pot da un "boost" cand ii volumul aproape de minim. Semnalul de pe iesire e luat si acum dar cu potentiometru inainte de circuitul ochiurilor. E vreo problema ca am ales solutia sa las acel tranzistor acolo si totusi sa iau semnalul de pe iesire?nu este nici o problema daca i ti place cum este lasa l asa Link spre comentariu
Vizitator danielako Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Si eu ziceam mai sus la Orionul meu AR612 inca lumineaza puternic ochiul magic si e de prin '60 aparatul,dar nu prea e folosit prea des. Cam cat tine un ochi magic in medie? Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Cred ca ar trebui sa spui si cine tea tepuit sa sim si noi de cine sa ne ferim.Bafta si la mai mare Link spre comentariu
klauss00 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 M-ati putea ajuta cu o schema de vu-metru cu 6E5C? Sau pot folosi o schema de vu-metru cu EM84 fiind desigur atent la pinout? Tensiunea anodica de care dispun in amplificatorul meu este 238V, ajunge? (stiu ca 250V se foloseste).uite ceva interesant http://www.hollowstate.netfirms.com/Viper4+manual.pdf Link spre comentariu
hades19 Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 uite ceva interesant http://www.hollowstate.netfirms.com/Viper4+manual.pdfServer not found Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum