Vali 1997 Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Buna ziua , ma poate ajuta cineva cu un echivalent pentru un tranzistor WS78L08 524SB ? Am un senzor de miscare care-mi aprinde luminile in curte . S-a stricat , practil lumina a ramas aprinsa . Multumesc . edit remus68 Cind mai deschizi un topic, alege un titlu potrivit cu solicitarea exprimata. Link spre comentariu
tv1 Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Este o sursa stabilizata de 8 V,nu este tranzistor. Link spre comentariu
Vali 1997 Postat Iulie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2010 Multumesc. Mai incerc . Cred ca rezolvarea este ... un senzor nou . Dar este sambata si nu am ce face . Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 ete na...codul original al integratului este 78L08 si se gaseste fara probleme...! nu costa mai mult de 3...4 ron , indiferent de magazin... Link spre comentariu
nostrom Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Multumesc. Mai incerc . Cred ca rezolvarea este ... un senzor nou . Dar este sambata si nu am ce face .Despre ce vorbesti ?Probabil raspunzi la alte intrebari .Senzor nou???? Link spre comentariu
Vali 1997 Postat Iulie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2010 Eu sunt amator (sau mai rau) . Panarama asta are un integrat LM324N pe care l-am cumparat cu 3 lei si l-am schimbat dar fara efect . Mai are doi tranzistori S9014C care par buni si acest 78L08 de care nu m-am legat pana la urma desi cu el am inceput .In rest rezistente , condensatori si ceva diode . :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum