rinaldoparaipan Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Si filmuletele Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Foarte frumos, bravo..si pasarelele alea ce mai ciripeau.. Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Foarte frumos, bravo..si pasarelele alea ce mai ciripeau..pai sa vezi un porumbel, care s-a asezat pe o pala cand nu se invartea, si cum era sa vina in picaj Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Ar fi o chestie sa dresezi porumbeii sa-ti invarta morisca cand nu ai vant.. Link spre comentariu
arcadius Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 F frumos realizat `Dane felicitari!Se vede ca tiau intrat moristele in singe , de acum poti fi numit profesor la asa ceva , bravo! tineo tot asa. Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Se vede ca tiau intrat moristele in singe , de acum poti fi numit profesor la asa ceva , bravo! tineo tot asa.Pai cine mi-a facut ""transfuzia"", domn profesor? Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Ce faceti mai oameni buni?Nicio noutate, nimic?Chiar daca s-au scumpit magnetii, mergem inainte! Link spre comentariu
Vizitator ElcapoMafia Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Buna. Am dat si eu de acest forum nu demult. Am si eu un parau prin spatele casei si ma bate gandul sa fac ceva curent cu el. Mi se par foarte rentabile generatoarele domnului Arcadius, explicatiile despre construire mi se par detaliate, dar nu pot sa vizualizez pozele din nici un mesaj scrie ca fisierul ataasat selectat nu mai exista, iar o poza face uneori mai mult decat cea mai buna explicatie. Daca stie cineva de ce nu pot vedea pozele il rog sa-mi raspunda. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator terry m Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Buna ziua, ne bucuram ca va atrage acest forum, iar in legatura cu atasamentele cred ca problema apare din cauza sistemului de operare (probabil ubuntu).Am avut si eu aceeasi problema din linux, dar din windows nu cred ca vor fi probleme. Poate moderatorul cunoaste mai multe detalii despre acest fenomen. Bafta! Link spre comentariu
aliusa Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 si eu am aceiasi problema nu pot vedea pozele Link spre comentariu
Vizitator terry m Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Intra-devar nu se pot vizualiza pozele nici pe windows, eu intram din linux si am dat vina pe el, dar nu se vad in nici un fel. Link spre comentariu
Vizitator catalin42barbu Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 D-le moderator va rugam pe aceasta cale de a face ceva pentru a se putea vizualiza imaginile si fisierele de mai sus sau deranjeaza pe cineva aceasta munca si realizarile acestor oameni minunati . Va multumesc. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Nu se poate pentru ca are legatura cu o problema legata de copyright-ul la unele atasamente asa ca s-a dezactivat tot sistemul de afisare al acestora. S-a discutat pe forum. Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Am si eu un parau prin spatele casei si ma bate gandul sa fac ceva curent cu el.Ce debit si ce cadere(diferenta de nivel)are paraul?Merita sa te gandesti la a folosi energia hidraulica numai daca ai potential hidro. Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Nu se poate pentru ca are legatura cu o problema legata de copyright-ul la unele atasamente asa ca s-a dezactivat tot sistemul de afisare al acestora. S-a discutat pe forum.LA NAIBA acu vad si eu ca sau dus pe apa sambetei toate pozele , si munca unora nu se poate exprima prin cuvinte pozele erau de aur pentru restul, pai daca pe forumul asta nu se poate propun sa trecem pe alt forum SI GATA se pare ca suntem la mila conducerii si aici , in curand cred co sa invatzam si braic .hai pa , pacat de topic costel cred ca e destul de trist . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum