Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eoliana mea de 2,5kw

arcadius

Postări Recomandate

Foarte frumos, bravo..si pasarelele alea ce mai ciripeau..

pai sa vezi un porumbel, care s-a asezat pe o pala cand nu se invartea, si cum era sa vina in picaj :ras:
Link spre comentariu

F frumos realizat `Dane felicitari!Se vede ca tiau intrat moristele in singe , de acum poti fi numit profesor la asa ceva , bravo! tineo tot asa.

Link spre comentariu

Se vede ca tiau intrat moristele in singe , de acum poti fi numit profesor la asa ceva , bravo! tineo tot asa.

Pai cine mi-a facut ""transfuzia"", domn profesor?
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator ElcapoMafia

Buna. Am dat si eu de acest forum nu demult. Am si eu un parau prin spatele casei si ma bate gandul sa fac ceva curent cu el. Mi se par foarte rentabile generatoarele domnului Arcadius, explicatiile despre construire mi se par detaliate, dar nu pot sa vizualizez pozele din nici un mesaj scrie ca fisierul ataasat selectat nu mai exista, iar o poza face uneori mai mult decat cea mai buna explicatie. Daca stie cineva de ce nu pot vedea pozele il rog sa-mi raspunda. Multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator terry m

Buna ziua, ne bucuram ca va atrage acest forum, iar in legatura cu atasamentele cred ca problema apare din cauza sistemului de operare (probabil ubuntu).Am avut si eu aceeasi problema din linux, dar din windows nu cred ca vor fi probleme. Poate moderatorul cunoaste mai multe detalii despre acest fenomen. Bafta! :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator catalin42barbu

D-le moderator va rugam pe aceasta cale de a face ceva pentru a se putea vizualiza imaginile si fisierele de mai sus :sparge: sau deranjeaza pe cineva aceasta munca si realizarile acestor oameni minunati . Va multumesc. :aplauze

Link spre comentariu

Nu se poate pentru ca are legatura cu o problema legata de copyright-ul la unele atasamente asa ca s-a dezactivat tot sistemul de afisare al acestora. S-a discutat pe forum.

Link spre comentariu

Am si eu un parau prin spatele casei si ma bate gandul sa fac ceva curent cu el.

Ce debit si ce cadere(diferenta de nivel)are paraul?Merita sa te gandesti la a folosi energia hidraulica numai daca ai potential hidro.
Link spre comentariu

Nu se poate pentru ca are legatura cu o problema legata de copyright-ul la unele atasamente asa ca s-a dezactivat tot sistemul de afisare al acestora. S-a discutat pe forum.

LA NAIBA acu vad si eu ca sau dus pe apa sambetei toate pozele , si munca unora nu se poate exprima prin cuvinte pozele erau de aur pentru restul, pai daca pe forumul asta nu se poate propun sa trecem pe alt forum SI GATA se pare ca suntem la mila conducerii si aici , in curand cred co sa invatzam si braic .hai pa , pacat de topic costel cred ca e destul de trist .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări