Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eoliana mea de 2,5kw

arcadius

Postări Recomandate

Vizitator edy77_driver

domnule arcadiusla multi ani in noul an si a doresc sanatate intregii familiii in special micutului.am citit si am urmarit acest topic cu mare interes,am decis sa invcep sa construiesc asa ceva cu ceva timp in urma insa acum ,datorita sfaturilor postate aici am inteles ca ce vroiam sa fac era departe de adevar sau realitate.pot sa spun ca am sa incerc prin orice mijloc sa a multumesc si sa a fac cunoscut pentru ceea cve ati facut si ati expus aici.daca ar fi sa va dau o nota,nu as avea una pentru omenia de care ati dat dovada aici,nota 10 e prea mica.sper in scurt timpsa ammaterialele necesare sa mapot apuca de treaba si sa postez aici cve am realizat detorita ajutorului primit de la dumneavoastra.

Link spre comentariu
Vizitator fanica33

La multi ani si spor la proiecte . Incerc si eu sa adun toate materialele pentru o eoliana dar nu gasesc nicaieri rasina epoxi sau rasina poliesterica la cantitati mici ( 2, 5 , 10 kg ) doar la butoaie de 50 , 100 kg :speriat . Rasina e indispensabila pentru fixarea si turnarea in forma a magnetilor rotorului , si nu se poate inlocui cu nimic . Poate, arcadius ,ne poti spune de unde ai luat rasina si la ce pret .

Link spre comentariu

domnule arcadiusla multi ani in noul an si a doresc sanatate intregii familiii in special micutului.am citit si am urmarit acest topic cu mare interes,am decis sa invcep sa construiesc asa ceva cu ceva timp in urma insa acum ,datorita sfaturilor postate aici am inteles ca ce vroiam sa fac era departe de adevar sau realitate.pot sa spun ca am sa incerc prin orice mijloc sa a multumesc si sa a fac cunoscut pentru ceea cve ati facut si ati expus aici.daca ar fi sa va dau o nota,nu as avea una pentru omenia de care ati dat dovada aici,nota 10 e prea mica.sper in scurt timpsa ammaterialele necesare sa mapot apuca de treaba si sa postez aici cve am realizat detorita ajutorului primit de la dumneavoastra.

Si eu va multumesc si va doresc un an nou cu sanatate si sa va duceti la bun sfarsit constructia generatoarelor!!orice problema daca aveti nevoie de ajutorul meu va ajut.
Link spre comentariu

La multi ani si spor la proiecte . Incerc si eu sa adun toate materialele pentru o eoliana dar nu gasesc nicaieri rasina epoxi sau rasina poliesterica la cantitati mici ( 2, 5 , 10 kg ) doar la butoaie de 50 , 100 kg :speriat . Rasina e indispensabila pentru fixarea si turnarea in forma a magnetilor rotorului , si nu se poate inlocui cu nimic . Poate, arcadius ,ne poti spune de unde ai luat rasina si la ce pret .

eu am cumparat rasina de pe net cautati pe google epojet epoxidica.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Traian72

Pentru mine nu e asa simplu ca nu am strung, de asta voiam sa imi fac discul din mai multe discuri subtiri din tabla de 0.5 mm cum ii spui tu ( stiu ca nu trebuie material din tole de transformator acolo am dat un exemplu ) le trasam cu compasul le decupam si puneam una peste alta pana la grosimea dorita.

nu stiu daca ai rezolvat problema eu iti propun discurile metalice pentru circular de masa (se gasesc de diferite dimensiuni ) ;in functie de dimensiunile magnetilor (ii asezi pe o coala de hartie si vezi ce diametru ai nevoie ,pentru a nu fi nevoit sa tai din magneti) :dain acest moment sunt in faza de documentare intentionez sa ma apuc cat de curand de aceasta alternativa a ENEL -ului cu ajutorul lui D-zeu sper ca in vara asta sa s-o pun la munca
Link spre comentariu
Vizitator Ermil

Buna ziua,Ce solutie de eoliana ma sfatuiti sa adopt pentru o zona cu vant slab?

verticala savonius sau orizontala tip revir
si unde gasesc si eu mai multe informatii despre revir?
Link spre comentariu
Vizitator Ermil

e greu tare pe goagle hai ca e prea de tot dute si pe softpedia e bine detaliat acolo la casa verde(gresesc sau banuiesc ca tiai tras net de cel mult o saptamana :rade: )

Du-te si ti-ai tras....se scrie cu cratima ”mestere” de internet..... :sparge:
Link spre comentariu
Vizitator Motorre

Pt. "arcadius", felicitari, respecte si spor. Ce aveti, voi astia din zona Tulcea, ca sunteti cam destepti, tenace, s.a.m.d. Pe bune !Am fost coleg de facultate cu unul Tita Vasile din Cataloi. Un om luminat la minte, care dupa un minim instructaj cred ca ar fi in stare sa faca si operatii pe creier, noi absolvind electronica('91),

Respect. [email protected]/0769945758.

Link spre comentariu
Vizitator catabiz

Salutare tuturor!Vreau sa va felicit pe toti care ati realizat cate ceva....De ceva timp mi-a venit un gand , sa imi fac o eoliana, am cautat ff mult pe net despre aceasta, vreau sa va spun ca habar nu aveam nimic,,,Prima data ma gandeam la alternator auto dar am probat si am vazut ca nu merge...Deocamdata caut si ma informez, ca sa nu fac ceva gresit si sa imi para rau apoiVroiam va intreb, o eoliana cand e in sarcina se infraneaza?(cum e la alternator) daca , da cam cat de mult, ma intereseaza foarte mult, am tot cautat pe net dar nu am gasit.Multumesc pentru raspuns.Bafta in continuare la toti!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări