Vizitator goctav Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Se pare ca a scazut interesul pt eoliana pe aici. Probabil din cauza ca Arcadius nu mai posteaza numic aici. Ce stiti de el, ce sa intamplat? Are ceva probleme ? O fi plecat sa lucreze pe afara cumva ? Va Multumesc Ps eu sunt din zona lui dar nu stiu Satul in care sta. Link spre comentariu
laolinux_178641 Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Com. Slava Rusa, jud. Tulcea Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Octombrie 20, 2018 Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Se face aproape un an de cand nu s-a mai postat nimic pe subiectul asta. Am luat si am citit topicul de la inceput.Cate aventuri am avut cu eoliana!! O tempora, o mores! Link spre comentariu
vfp_marius Postat Octombrie 26, 2018 Partajează Postat Octombrie 26, 2018 Salut , si intr-un final cred ca ai iesit bine , zilele astea ai avut ceva activitate . Vine frigu bate vantu . Sa auzim numai de bine Link spre comentariu
ionpat Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 Nu mai construim nimic? Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Decembrie 25, 2019 Partajează Postat Decembrie 25, 2019 Extemporal-test:Ce are eoliana asta de nu se invarte? Nu e in frina, nu e in scurt, dump load nu e conectat, vantul bate destul de tare. Am stat jumatate de ora la telefon cu cel care o are instalata pana am descoperit cauza. WhatsApp Video 2019-12-25 at 12.40.35.mp4 Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 25, 2019 Partajează Postat Decembrie 25, 2019 In ce sens nu se invirte? In filmulet se invirte. Trebuia sa se invirta mai rapid? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 25, 2019 Partajează Postat Decembrie 25, 2019 La cum suflă vântul, trebuia să aibă turaţie mai mare.Nu cumva era ,,scoasă din vânt,, şi de aia nu lua turaţie ? Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 25, 2019 Partajează Postat Decembrie 25, 2019 Este rasucita cu 180°. Vintul ii vine din spate nu din fata. Link spre comentariu
alf Postat Decembrie 25, 2019 Partajează Postat Decembrie 25, 2019 (editat) Aici este raspunsul... (2:52) Editat Decembrie 25, 2019 de alf Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Cauza este urmatoarea:Palele sunt montate invers, cu bordul de atac in spate. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Se poate și asa ceva?!? Romanii sint tare inventivi........ Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Chiar la aşa ceva nu m-aş fi gândit.Lanţ la drujbă pus invers am văzut, dar să pui palele invers la o elice e o ,,performanţă,,.... Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 In mod normal , nu prea se poate-gaurile din discuri nu permit asa ceva. Dar probabil ca s-a inversat si pozitia discurilor de prindere.Cum or fi intrat pe ax, nu imi dau seama. Na, ca am mai incalzit topicul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum