arcadius Postat Septembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2015 cred ca e mai bine sa va ascult pe voi,dar nu stiu cum o sa ma descurc cu palele si cu iesirea din vant, aici te ajut eu sunt singur care am reusit pale pentru orizontala si foarte eficiente. Totul e simplu si furlingul si palele facetiva generatoare iar palele fac eu. Link spre comentariu
cristi_908 Postat Septembrie 30, 2015 Partajează Postat Septembrie 30, 2015 Salut arcadius eu am cumparat o eoliana second cu pale distruse de o furtuna,eoliana avea pale de 6 m,si diametru de 12m de 20 KW TRS la pale 8,5 poti sa Imi faci palele din fibra s-au trebuie sa comand din China. Link spre comentariu
arcadius Postat Septembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2015 (editat) Salut arcadius eu am cumparat o eoliana second cu pale distruse de o furtuna,eoliana avea pale de 6 m,si diametru de 12m de 20 KW TRS la pale 8,5 poti sa Imi faci palele din fibra s-au trebuie sa comand din China. tsr, Pot sa fac doar din lemn eu le fac oricum sunt f greu de facut asa de mari , cea mai mare elice pe care am facut au fost diametru de 6m iar pala avea 3m.. Se poate face si marimea asta. Editat Septembrie 30, 2015 de arcadius Link spre comentariu
ionpat Postat Septembrie 30, 2015 Partajează Postat Septembrie 30, 2015 aici te ajut eu sunt singur care am reusit pale pentru orizontala si foarte eficiente. Totul e simplu si furlingul si palele facetiva generatoare iar palele fac eu. ok te anunt cand termin , Link spre comentariu
bratueduard Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 (editat) Salut arcadius eu am cumparat o eoliana second cu pale distruse de o furtuna,eoliana avea pale de 6 m,si diametru de 12m de 20 KW TRS la pale 8,5 poti sa Imi faci palele din fibra s-au trebuie sa comand din China. Realizati ce forte X/Y trebuie sa suporte fundatia pilonului? (pentru' respectivul generator?) Daca doriti, va pot expune niste foto de la fundatia unui sistem de 50KW...... 11k euro a costat..... Pate ca la dvs. o sa fie proportional mai mic costul. (desi 20Kw, nu mai este de amatori) Editat Octombrie 16, 2015 de bratueduard Link spre comentariu
ionpat Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 salut Costel atasez o foto cu discurile cu magneti, ce parere ai? Link spre comentariu
Vizitator marty68 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 (editat) Salut , sint nou pe acest forum si imi place discutile despre energie eoliana, mai mult ca eu am construit un generator de 2,5kw si pot spune ca sunt aproape dependent de propria energie .Daca doreste cineva sa-mi vada eoliana pot sa postez pozele si sant gata sa ajut si pe alti care vor sasi construiasca eoliana . salut, si eu sunt nou si as dori sa iti dau o mana de ajutor ca vad ca esti de treaba si vrei sa ajuti pe altii, ai auzit de turbina tesnic? este cea mai buna turbina din lume si cred ca nu va fi inventata alta mai buna cat traim noi pe aceasta lume. e o combinatie folosind metoda lui tesla. cu putin vant poate ajunge la turatii si forta mare. Turbina TESNIC extrage energia vantului prin mai multe moduri. In primul rand energia vantului este extrasa din modul de ridicare standard si prin tragerea lamelelor din circumferinta rotorului. Apoi debitul de aer intra in spatiile libere dintre discuri unde, ca si in cazul turbinei Tesla, el adera de suprafata discurilor care vor contribui in mod semnificativ la rotirea rotorului. Acest fel nou de extragere a puterii vantului prin aderare, in plus fata de extragerea prin tragere si ridicare, permite turbinei TESNIC sa atinga o foarte inalta eficienta.Turbina TESNIC este capabila sa functioneze cu aceeasi eficienta in turbulente deoarece dispunerea aripilor(bratelor) apara rotorul de la orice turbulenta. In plus, dispunerea aripilor ascunde rotorul astfel incat partile turbinei care se misca sunt abia vizibile de la nivelul solului. Prin urmare, turbina TESNIC este in mod estetic in armonie cu suprafetele inconjuratoare, fiind de aceea urbana si rurale, rezidentiala si comerciala. Turbina TESNIC este foarte usoara fiind potrivita pentru montarea pe acoperis. De exemplu o turbina TESNIC de 3,6kw cantareste mai putin de 330 lbs(150 kg). Editat Decembrie 3, 2015 de marty68 Link spre comentariu
ionpat Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 din cati veterani sunt pe forum, nimeni nu a pomenit de Tesnic, oare de ce? Link spre comentariu
cristi_908 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 salut Costel atasez o foto cu discurile cu magneti, ce parere ai? Ce dimensiuni au magneti dar discurile. Link spre comentariu
ionpat Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 magnetii au 50x50x15, discurile au 595 diamertu, problema care o intampin acum , am lipit cu poxilina,nu a tinut, am lipit cu proloc(a+b)nici asta nu-i buna incerc si cu bizson,sa vad cum adera, ma intreb la boxe ce adeziv se foloseste? Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) Lipesti cu Bison Epoxy Metal. Dar mai intai razuiesti vopseua aia, dai cu smirghel granulatie 100 si degresezi ambele suprafete(magnet si disc) cu diluant nitro. Atentie la pozitionarea N-S-N-S, vad ca nu ai scris nimic pe magneti. Tesnicul e greu de realizat din punct de vedere tehnic-profile, deflectoare, etc. Editat Decembrie 7, 2015 de rinaldoparaipan Link spre comentariu
Vizitator milenium Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Salut Arcadius , cam dupa mult timp am facut rost de tabla pentru discuri de 12 mm grosime, am o nelamurire daca strunjesc 2 mm pentru marginea de sustinere discurile vor ramine doar 10 mm grosime efectiv , la magneti de 40x40x20 este vreo problema adica sa influienteze puterea generatorului ? Link spre comentariu
ionpat Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 da ms de raspuns, incerc si cu asta. Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 (editat) Eoliana mea functioneaza ireprosabil dupa doi ani, datorita partenerilor: Conceptie generator:http://ecowindsolar.ro/ Pale:http://www.3dsistemconcept.ro/index.htm Mecanica, suduri:http://ecoalternativ.ro/ Controler, electronica:http://hobbymarket.ro/ Monitorizare live:http://free-energy-monitor.com/index.php/energy/live_data?tabela=data_log Si productia de energie Editat Martie 10, 2016 de rinaldoparaipan Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Upgrade la modulul de monitorizare. http://free-energy-monitor.com/index.php/energy/live_data_locatii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum