Vizitator dutuc Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Ca tot veni vorba de cuparaturi... stie cineva o oferta mai buna pt. magneti, decat aceasta? http://www.supermagnete.de/rum/Q-40-20-10-N Link spre comentariu
vfp_marius Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Ca tot veni vorba de cuparaturi... stie cineva o oferta mai buna pt. magneti, decat aceasta? http://www.supermagnete.de/rum/Q-40-20-10-Nincearca si aici vezi daca itzi place ceva http://www.euromagnet.ro/cauta pe rosu la lista de pretzuri Link spre comentariu
vfp_marius Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 la pagina trimisa de tine nu specifica din ce natura sunt magnetzii? poate tu cautzi din neodinium , si ei itzi trimit altceva totusi fortza de aderentza e cam mica la ce marime are 40 pe 20 pe 10 Link spre comentariu
arcadius Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Ca tot veni vorba de cuparaturi... stie cineva o oferta mai buna pt. magneti, decat aceasta? http://www.supermagnete.de/rum/Q-40-20-10-Nstiu siteul acesta cineva a incercat sau a cumparat de acolo dar sa nu te speri de pret ca stiu ei fac reducere la numarul acela de magneti cu cat ei magneti mai multi cu atit nu stiu cu cat%iti va reduce dar o sati convina sigur si sa ei putin mai mari eventual. Link spre comentariu
Vizitator dutuc Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 - crezi ca acestia sunt buni? http://www.okazii.ro/catalog/44048731/M ... CustomZone - as putea obtine cel putin 1kW cu 24 bc? Link spre comentariu
arcadius Postat Septembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2010 - crezi ca acestia sunt buni? http://www.okazii.ro/catalog/44048731/M ... CustomZone - as putea obtine cel putin 1kW cu 24 bc? da cu acesti magneti poti sa obti sigur 1kw poate cu putin si depasesti aceasta puterea.asa ca spor la treaba . Link spre comentariu
vfp_marius Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 salut arcadius spunemi re rog daca stii cumva unde gasesc sarma de cupru ca pe unde am sunat mi-au spus ca vand dar in cantitati mari de la 100 kg in sus ,acum astept sa vad si parerea forumistului care spunea de sarma de aluminiu ca si eu am de la televizoarele color dezmembrate,e vorba de bobina de demagnetizare care are ceva sarma dar asa cum am spus astept sa vad rezultatele nu vreau sa o stric poate o voi folosi la altceva am terminat mica eoliana am montat bobinele de aluminiu dar nu sunt prea multzumit de rezultate , poate era mai bine daca faceam cu sarma de cupru , totusi cand pun in scurt bobinele franeaza destul de mult , o fi poate din cauza puntzii trifazice de diode , am sa fac alta punte , am folosit diode 1N4007 , stiu ca sunt mici dar am spus ca vreau sa vad cam cum merge . astept ceva sfaturi la diode ce atzi folosit voi . si daca atzi pus si condensator dupa punte de filtrare . Link spre comentariu
arcadius Postat Septembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2010 am terminat mica eoliana am montat bobinele de aluminiu dar nu sunt prea multzumit de rezultate , poate era mai bine daca faceam cu sarma de cupru , totusi cand pun in scurt bobinele franeaza destul de mult , o fi poate din cauza puntzii trifazice de diode , am sa fac alta punte , am folosit diode 1N4007 , stiu ca sunt mici dar am spus ca vreau sa vad cam cum merge . astept ceva sfaturi la diode ce atzi folosit voi . si daca atzi pus si condensator dupa punte de filtrare .felicitari!! poate ne arati si ceva poze .sa sti ca asa e normal sa faca cand pui in scurt ......acum cauza sunt si diodele au cadere f mare, eu am folosit diodele schockyng, nu stiu daca asa e corect cum am scris dar aceste diode au o cadere de 0,5 asa ca sunt f bune se mai gasesc prin sursele atx de la calc . Link spre comentariu
gogutu Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 poate ai si poze cu bobinele si sa ne spui cate spire ai pus si ce tensiune scoate.poti sa folosesti punti redresoare de putere in locul celor care leai pus tu si nu vei pierde prea mult din amperaj Link spre comentariu
vfp_marius Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 nu poze nu iam facut dar daca asi fi facut sunt jalnice , nu am avut nici rasina in care sa prind bobinele ,leam prins intre 2 CD-uri , diametrul stator nu e mai mare decat un CD am sa schimb puntea sa vad daca e vreo schimbare , Link spre comentariu
arcadius Postat Septembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2010 nu poze nu iam facut dar daca asi fi facut sunt jalnice , nu am avut nici rasina in care sa prind bobinele ,leam prins intre 2 CD-uri , diametrul stator nu e mai mare decat un CD am sa schimb puntea sa vad daca e vreo schimbare , nui nicio problema cu nu sunt frumoase nu trebuie sa fi dezamagit omul le face din ce are prin casa asta e un lucru frumos le facem din ce avem si cu ce gasim si in smoala daca merge turnat turnam nuienevoie de rasina mai ales ca acel stator e doar pentru teste .asa ca Marius nu te rusina si pune pozele alea . Link spre comentariu
Poje74 Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Amperi sa scoata ca nu le duci la miss!! Link spre comentariu
dorian 70 Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Chiar asa !Invatam toti cate ceva ! Link spre comentariu
florinellll Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Salut Dupa punte trebuie sa pui obligatoriu condensator .Pune unul de 2200micro la 25volti si o sa vezi ca se schimba treaba .Dupa cum sa mai discutat pe aici sa ai grija ca magnetii sa fie cat mai aproape de bobine (intrefierul cat mai mic).Faptul ca bobinele sunt din aluminiu nu afecteaza performantele(pe vremuri erau aparate de sudura industriale care aveau bobinele din aluminiu),ce magneti ai folosit si cat au costat?O idee foarte buna cu "cd"folosite ca suport stator felicitari. Link spre comentariu
arcadius Postat Septembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Salut Dupa punte trebuie sa pui obligatoriu condensator .Pune unul de 2200micro la 25volti si o sa vezi ca se schimba treaba .Dupa cum sa mai discutat pe aici sa ai grija ca magnetii sa fie cat mai aproape de bobine (intrefierul cat mai mic).Faptul ca bobinele sunt din aluminiu nu afecteaza performantele(pe vremuri erau aparate de sudura industriale care aveau bobinele din aluminiu),ce magneti ai folosit si cat au costat?O idee foarte buna cu "cd"folosite ca suport stator felicitari. salut "florinellll " ,pentru ce sa puna condensator sal incarce de pomana , ca doar genertatorul trebuie sa incarce acumolatori nu sa alimenteze ceva cu el.acum nu stiu poate sti alceva care nu stiu eu ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum