Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eoliana mea de 2,5kw

arcadius

Postări Recomandate

S-a rezolvat si aceasta problema. Acum chiar cred ca este OK.post-17385-139829731625_thumb.jpg

..Daca tot il faci cu silkscreen, in loc de "ACUM"(sa nu se confunde cu APOI :da ), scrie BAT(+ sau-, nu stiu exact schema) si la PUNTE, la fel + sau -...

Normal ca am sa-i fac si silkscreen, tu stii cum arata cu silkscreen. :da
Link spre comentariu

eu cel putin cred ca din cauza firii mele de perfectionist nu am reusit sa termin generatorul pana acum, am facut butucul de 2 ori si acum e dat la facut a treia oara, statorul de 3 ori si inca nu l-am turnat ca poate il mai modific si dupa ce termin generatorul parca m-as apuca de stalp sa il tai si sa il fac iara cu toate ca Arcadius mi-a dat verde si la stator si la stalp. :ras: si ca o gluma, fereasca cel de sus sa faca Pisica Matache vreo aditionare la schema sau daca realizeaza alta... binevoitorul GeoMar nu cred ca mai intra pe topicul asta :aplauze felicitari si tot respectul.

Link spre comentariu

... am facut cu rosu cum trebuie papucii ...

Am facut si modificarea pentru montare fire cu papuci, acum cred ca este ok. :da [attachment=0]Cablaj Regulator Pisica Matache - 4 Rev-2.jpg[/attachment]
Felicitari si iti multumesc pentru tot ce ai facut acum lasal asa nu te mai deranjam , numai bineiti derosc..
Link spre comentariu

dl GeoMar ne poti da dimensiunile placii la varianta finala? trebuie sa fac o taietura in panou si nu stiu cat trebuie.

Pai se vede si in poza, este scrisa pe ea: PCB Size 100/75 mm. :da
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut,Felicitari pt toate realizarile!Am si eu o intrebare, nu va suparati daca s-a mai pus, este un post foooooaaaarte mare.Ma intereseaza subiectul de ceva vreme si sunt la stadiul de documentare, am cateva pdf-uri de pe net cu diverse proiecte foarte bine documentate dar nu am gasit raspuns la urmatoarea intrebare:Daca in loc de cele 3 pale se monteaza 6...sau 9...?Se poate obtine aceeasi putere la un vant mai mic sau...?Adica ceva de genul "eolienelor" cu multe pale din filmele americane western. Cu stima

Link spre comentariu

Salut,Felicitari pt toate realizarile!Am si eu o intrebare, nu va suparati daca s-a mai pus, este un post foooooaaaarte mare.Ma intereseaza subiectul de ceva vreme si sunt la stadiul de documentare, am cateva pdf-uri de pe net cu diverse proiecte foarte bine documentate dar nu am gasit raspuns la urmatoarea intrebare:Daca in loc de cele 3 pale se monteaza 6...sau 9...?Se poate obtine aceeasi putere la un vant mai mic sau...?Adica ceva de genul "eolienelor" cu multe pale din filmele americane western. Cu stima

Sigur exista diferenta cel putin eu inca nu am testato si nu e rau sa o si testez punand cu vreo 2 pale in plus imi vine simplu pentru ca eu le fac ...dupa parerea mea va creste cuplu dar scade turatia adica trebuie facut si generatorul de turatii mici...nu stiu cum se va comporta la un vant puternic .TREABA asta e buna untro zona unde vantul este slabut .
Link spre comentariu

Aaa, credeam ca vrei sa faci din statorul ala vreun generator de inalta tensiune.Ce rasina ai folosit?Vezi ca rezistenta maxima a rasinii epoxidice se realizeaza dupa 7 zile la 20 gradeC.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări