Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eoliana mea de 2,5kw

arcadius

Postări Recomandate

Da, e rentabil.Trebuie vazut apoi cat de fiabili sunt rulmentii, daca are racire suficienta, cat produce in realitate, etc.Bafta!

Link spre comentariu

arata ok oferta, presupun ca 400$ este cel de 1 KW, dar am un dubiu la cantitatea minima ce trebuie comandata, zice ceva de seturi acolo nu piese. Rulmenti ai putea sa ii inlocuiesti daca ai dubii si sa pui SKF

Link spre comentariu

FOB Price: US $400 - 150,000 / Set Get Latest PricePort: Qingdao PortMinimum Order Quantity: 1 Set/Sets Pai un set 400 $. Chinezii mai scriu cu greseli. Eu cumpar des de la ei si gasesc multe greseli ortografice in ofertele lor. Probabil ca se refera la un generator asamblat complet. E parerea mea.. Dar nu este exclus ca se refera la partea electronoca pentru incarcat baterii si franare pentru ca am intalnit astfel de oferte, desigur ca erau cu turbina cu tot..Astazi distribuitorul era online si puteam sa discut direct cu el prin sistemul chat pe care il am instalat special pt asta. daca este cineva interesat de detali as putea sa ii conactez. trebuie doar sa stiu ce sa ii intreb. Spuneti-mi si va ajut daca doriti.

Link spre comentariu

hai sa nu busim topicul intr-un mod irecuperabil. se pot deschide alte subiecte pe tema asta, aureliu67, aici se vorbeste de chinul statorului si al elicei, nu despre chinul chinezului si al taxelor. deschide unul si il vom urmari cu interes, nu aici pentru ca am multe intrebari la postarile de mult din urma.peste asta aici nu este site de reclama, este un topic pentru cei care vor sa construiasca nu sa cumpere dea gata.

Link spre comentariu

Nu vrea nimeni sa faca reclama dar daca intentionezi intradevar sa te descurci doar cu electricitate eco uneori e mai bine sa folosesti si produse industriale testate.Apropo de pretul generatorului ala chinezesc am avut o mica revelatie, cu banii aia poti cumpara un mic generator pe benzina cu invertor si poti folosi de la el generatorul care este un dinam cu magneti neodim, si iti ramane bonus si partea de invertor cu care poti sa iti generezi tensiune de 220 V, doar cu motorul nu ai ce face.

Link spre comentariu

super treaba! Vreau sa aflu si eu tehnologia ta pentru ca o sa fac verticala cu pale. Deocamdata ma chinui cu helicoidala. Am crezut ca e mai simplu dar e mult mai complicat, plus ca consuma multe materiale.,

Link spre comentariu

Nu vrea nimeni sa faca reclama dar daca intentionezi intradevar sa te descurci doar cu electricitate eco uneori e mai bine sa folosesti si produse industriale testate.Apropo de pretul generatorului ala chinezesc am avut o mica revelatie, cu banii aia poti cumpara un mic generator pe benzina cu invertor si poti folosi de la el generatorul care este un dinam cu magneti neodim, si iti ramane bonus si partea de invertor cu care poti sa iti generezi tensiune de 220 V, doar cu motorul nu ai ce face.

Merge o pompa de apa ... se gasesc ca elemente de schimb , au aceeasi prindere ( partea de pompa ) . Pacat ca motorul chinezesc e o copie cam nereusita de Honda ...
Link spre comentariu

FOB Price: US $400 - 150,000 / Set Get Latest PricePort: Qingdao PortMinimum Order Quantity: 1 Set/Sets Pai un set 400 $. Chinezii mai scriu cu greseli. Eu cumpar des de la ei si gasesc multe greseli ortografice in ofertele lor. Probabil ca se refera la un generator asamblat complet. E parerea mea.. Dar nu este exclus ca se refera la partea electronoca pentru incarcat baterii si franare pentru ca am intalnit astfel de oferte, desigur ca erau cu turbina cu tot..Astazi distribuitorul era online si puteam sa discut direct cu el prin sistemul chat pe care il am instalat special pt asta. daca este cineva interesat de detali as putea sa ii conactez. trebuie doar sa stiu ce sa ii intreb. Spuneti-mi si va ajut daca doriti.

revin pe tema asta, acum nu mi se mai pare ok pretul, deoarece un AirX la 400 W complet (elice, suport, generator, regulator de incarcare) costa in jur de 500 E
Link spre comentariu

Am cautat pe met dar pretul e dublu.. Prix: 950 euros (623'000 fcfa).

Bine ca am gasut si la 1200 euro si sunt sigur ca daca mai sap casesc si mai scump :da

Va rog sa-mi dati linkul cu pretul de 400 euro.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări