Vizitator the_proffessor Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Ciao si bine v-am gasit.Am un home cinema MEDION MD 7443 la care imi lipseste telecomanda si nu il pot muta pe AUX pt al lega la laptop.Am fost la un magazin de electronice de specialitate pt a gasi o telecomanda universala compatibila, fara succes.Stie cineva daca am vreo sansa sa il mut pe AUX fara telecomanda sau unde as putea gasi o telecomanda originala pt acest model sau o telecomanda universala compatibila?Mersi anticipat Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Trimite un MP aici memberlist.php?mode=viewprofile&u=21377 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 1--home cinema-ul dvs are si dvd incorporat , nu-i asa...?2-- vreti sa folositi sistemul 5+1 separat , injectind semnal dintr-o alta sursa ...? Link spre comentariu
Vizitator the_proffessor Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 1--home cinema-ul dvs are si dvd incorporat , nu-i asa...?2-- vreti sa folositi sistemul 5+1 separat , injectind semnal dintr-o alta sursa ...?1) da are dvd-ul incorporat si neavand telecomanda nu il pot comuta pe AUX pt al folosi ca sursa de sunet pt laptop.2) daca as putea intr-un fel sau altul ar fii ideal sa folosesc sistemul 5+1 separat, dar subwooferul nu are intrari TV, PC etc ca la alte sisteme. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 din cite cunosc eu , daca aveti si dvd , atunci nu il puteti folosi ca sistem separat cu alte intrari ...! dupa maxim 15 minute de folosire fara cd /mp3 / dvd inauntru , va trece automat in stand-by...!cel putin asa am patit eu cu 1 sau 2 sisteme home cinema cu putere incorporata , la care am incercat aceeasi manevra pe care vreti si dvs sa o faceti...! Link spre comentariu
Vizitator the_proffessor Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Multumesc pt ajutor.Am renuntat la ideea de a gasi o telecomanda si am achizitionat un sistem Genius SW-HF5.1 4000.Am insa alte intrebari legat de acest sistem. Voi deschide un topic nou.Multumesc inca odata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum