Vizitator sibonei Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Buna,nu sunt foarte priceputa la calculatoare si am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Am un laptop msi pe care am putut sa descarc fara probleme fotografii din telefon.Acum nu mai reusesc...pe telefon scrie salvare date masiva si altceva nu se intampla .Am schimbat din tel setarea in serviciu de date si mi a aparut o fereastra pe ecran in care se spunea ceva...nu am citit,si imi cerea sa schimb altceva,jenant pt mine,am dat yes ca sunt de acord si de atunci nu se mai intampla nimic.ce fac sa pot introduce iarasi foto in calcu.Multumesc! Link spre comentariu
vio2007 Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 1- Poti incearca o restaurare din Sistem Restore la o data cand mergea sa incarci direct din telefon.2- Daca folosesti card pentru salvarea pozelor (in telefon) ai putea folosi un cititor de carduri conectat la laptop prin usb. Link spre comentariu
former_Alfred Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Am un laptop msi pe care am putut sa descarc fara probleme fotografii din telefon.Acum nu mai reusesc...pe telefon scrie salvare date masiva si altceva nu se intampla.1. Ar fi o idee bună să menţionezi despre ce model de telefon e vorba şi ce suită software foloseşti pe laptop pentru conectarea lui. Nu e totuna dacă e vorba de un Samsung sau de un Nokia. Marca laptop-ului nu contează, se presupune că rulezi Windows pe el, iar transferurile le face sistemul de operare, nu maşina hardware în sine.2. De-obicei, la conectarea cablului USB în telefon, acesta îţi oferă posibilitatea să setezi tipul de conexiune. Dacă setezi un anumit tip, iar aplicaţia are nevoie de un alt tip (sunt 2-3 tipuri de conexiune disponibile pe telefon) atunci conexiunea pur şi simplu nu merge. Poţi deconecta cablul USB din telefon, după care îl conectezi din nou şi setezi alt tip de conexiune. Poate aşa merge.3. O altă idee bună ar fi să foloseşti atât aplicaţiile, cât şi telefonul, setate în engleză. Traducerile în româneşte sunt de multe ori jenante şi e dificil pentru cineva care vrea să te ajute, să înţeleagă cărui termen consacrat din engleză îi corespunde un anumit termen ridicol din română. De exemplu, "salvare de date masivă" se referă cumva la "mass storage" ? Dacă da, traducerea e "misleading", pentru că în engleză "mass storage" se referă la tipul de dispozitiv (device) şi nu la operaţiunea în sine, cum pare să indice traducerea în română. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum