Vizitator juvedoom Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Salut, Sunt nou pe forum, va multumesc anticipat pentru ajutor. Am un difuzor RCF de 15 toli, difuzor pentru bass. Toate caracteristicile se regasesc http://www.rcfaudio.ro/l15s800.php In rest nu am nimic, absolut tot voi achizitiona special sa fie cat mai potrivit pentru ceea ce am nevoie. Intentionez sa folosesc bassul atat in interior cat si in aer liber. Vreau sa aiba un kick deosebit, nu ma intereseaza neaparat dimensiunea, totusi ar fi super ok daca mi-ar incapea in masina Cielo (fie in portbagaj fie pe bancheta, nu conteaza). Multumesc, Dan Link spre comentariu
Vizitator juvedoom Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 ce imi propuneti, sa fac o incinta copie dupa un subwoofer al producatorului, sau sa fac una bazata pe caracteristicile difuzorului?ms Link spre comentariu
Vizitator djcretzu Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 din toate cunostintele mele...iti recomand sa copiezi la perfectie proiectul producatorului.daca o sa il faci dupa ce calculezi tot ce e de calculat ,o sa vezi ca tot timpul iti va iesi o incinta uriasa,la care iti trebuie un mijloc de transport pe masura.parerea mea este ca firma iti face cea mai mica incinta in care difuzorul sa lucreze decent si sa faca fata cam la toate cerintele.dar nu este o regula.e clar ca daca vei face o incinta rezultata din toate calculele...poate va suna mai bine ca cea recomandata de producator....DAR crezi ca baietii aia sunt prosti?daca ai nevoie de ajutor....intra pe djcretzu23 si mai vb acolospor la treaba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum