Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nokia n70

ell_dany_el

Postări Recomandate

Salut.Am si eu un telefon nokia N70 care neavind ce face mi-a venit tampita idee de a-i scrie meniul in romana dupa cum am gasit pe un alt forum.Aveam nevoie de NEMESIS si PHOENIX.I-am scris code product cu nemesis pt romana si apoi resoftare cu phoenix dar n-au decurs toate cum trebuie si astfel dintr-un telefon bun am reusit performanta sa-l stric de tot.Mi-a aparut in timp ce scria softul o eroare apoi alta s-a inchis si nu se mai deschide neam.Am incercat si optiunea de a scrie softul cu telefonul in mod "DEAD PHONE" dar degeaba nu se deschide si nu are cum sa-l vada calculatorul.Mentionez ca aceste operatii au fost facute cu cablul de date original de la telefon.Am dus telefonul la un service si "meseriasul" de acolo mi-a spus ca e "moarta"placa de baza.Se poate sa cada la o simpla scriere de soft placa sau respectivul nu se pricepea sa faca telefonul?Multumesc din suflet pentru orice informatie si sfat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MihaiGSM

2

• djdansmart

1

• ell_dany_el

1

• sorin0707

1

• 3 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator toma_andrei

In multe cazuri, flash-ul telefonului poate cadea atunci cand o resoftare nu este realizata cu succes. Asta inseamna ca daca pe parcursul resoftarii s-a intrerupt conexiunea Telefon - Box - PC este foarte posibil ca flash-ul sa se defecteze.

Link spre comentariu

In multe cazuri, flash-ul telefonului poate cadea atunci cand o resoftare nu este realizata cu succes. Asta inseamna ca daca pe parcursul resoftarii s-a intrerupt conexiunea Telefon - Box - PC este foarte posibil ca flash-ul sa se defecteze.

Numai prostii vb..omule..nu mai vb aiurea! Nu se defecteaza nici un flash daca se pierde conexiunea tel//box/pc! @ell_dany_el Cum service-urile gsm au aparut in ultimul timp ca ciupercile dupa ploaie..e foarte probabil sa nu fi dus telefonul intr-un service cu experienta!! Acum tot romanul cu o surubelnita si cateva cabluri "repara" telefoane!
Link spre comentariu

toma_andrei

Atentie in contraziceri! Il cunosc personal pe djdansmart si crede-ma ca pe vremea cand repara el telefoane noi ne incaltam cu fesul :da Per total il sustin in sfaturile pe care le da, cat despre tine mi se pare ca vorbesti cam in necunostinta de cauza.

Link spre comentariu

toma_andrei

Atentie in contraziceri! Il cunosc personal pe djdansmart si crede-ma ca pe vremea cand repara el telefoane noi ne incaltam cu fesul :da Per total il sustin in sfaturile pe care le da, cat despre tine mi se pare ca vorbesti cam in necunostinta de cauza.

Va sustin parerea, djdansmart m-a ajutat de multe ori si pe mine, la defecte la care nu le mai dadea nimeni de cap, cat timp am facut service de telefoane.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări