Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinte pentru ipa400

pid

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pid

3

• expert

3

• Mircea Bartic

3

• radue

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

tovarase ezpert cred ca ce ai postat tu era o inttrebare si nu un raspuns la intrebarea lui PID. Va rog nu postati ca sa fiti in tema.Merg orice incinte, nici o problema daca ai incinte de putere mai mica. O sa fi surprins cand o sa dai la maxim pe niste boxe de 100W si acestea nu o sa crape, ce-i drept nu pentru mult timp.

Link spre comentariu

pai eu ma gandeam tot la un basreflex hp15W.... e diful mai ieftin shi am intzles ca e foarte bun.... insa ma gandesc sa nu crape diful (avand in vedere ca puterea maxima pe el e de 200VA) iar ipa-ul e un pic supravoltat +/- 80V (m-am gandit ca e un pic mai bine pentru boxe de 8 ohmi)deci m-ar interesa daca nu crapa hp15W in aceste conditii shi care ar fi cea mai buna incinta bassreflex pentru dif-ul astaacuma shi ceva informatii despre hp18W poate ma fac sa imi schimb parerea...inca o intrebare... hp15W urca suficient in frecventza ca sa ma limitez la 2 cai sau trebuie neaparat 3 cai? ce difuzooare de inalte (eventual medii) mai trebuie folosite cu hp15W?

Link spre comentariu

tovarase ezpert cred ca ce ai postat tu era o inttrebare si nu un raspuns la intrebarea lui PID. Va rog nu postati ca sa fiti in tema.

Merg orice incinte, nici o problema daca ai incinte de putere mai mica. O sa fi surprins cand o sa dai la maxim pe niste boxe de 100W si acestea nu o sa crape, ce-i drept nu pentru mult timp.

eu nu inteleg cu ce a deranjat faptul ca am postat o alta intrebare ca raspuns la o intrebare! este oare mai sugestiv si ''mai plin de continut'' urmatoarea afirmatie:Merg orice incinte, nici o problema daca ai incinte de putere mai mica!

raspunsurile de la alti membri ai forumului intaresc afimatia mea ca pid ar dori sa stie daca sa foloseasca un BR sau o incinta inchisa avand in vedere puterea mare si calitatea amplificatorului pe care l-a mesterit!

Link spre comentariu

Puteai sa-ti dai cu parerea ce sa foloseasca nu sa-i pui alta inttrebare.

cer mai multe informatii ca sa pot emite o parere cat mai la subiect!INCINTE inseamna multe lucruri! incerc sa ajut cum pot!
Link spre comentariu

Hp 15W urca destul de bine peste 4 KhzPreferinta mea este 2 cai cu PHT411, 405 sau 408 pe inalte separat de bass cu filtru de 18 dB pe octava la 4.5 Khz si cu atenuare de 7 dB pe tweeterpe bass nu se pune filtru, raspunsul acestuia "cade" natural dupa 4.5 Khz :wink: asa sunt facute incintele NEXTECH

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări