pid Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 cam ce incinte se recomanda pentru acest tip de amplificator? Link spre comentariu
expert Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 te-ai gandit la ceva anume cand ai intrebat asta?adica bass-reflex sau compresie? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 tovarase ezpert cred ca ce ai postat tu era o inttrebare si nu un raspuns la intrebarea lui PID. Va rog nu postati ca sa fiti in tema.Merg orice incinte, nici o problema daca ai incinte de putere mai mica. O sa fi surprins cand o sa dai la maxim pe niste boxe de 100W si acestea nu o sa crape, ce-i drept nu pentru mult timp. Link spre comentariu
radue Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 Eu vreau sa pu un bass-reflex cu HP-15W la aceasta putere. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 31, 2005 Partajează Postat August 31, 2005 sau un bandpass ordinul 6 sau un bassreflex cu HP-18W in care sa dai cu un ipa400 supraalimentat (peste 300W rms/ 8 ohmi) :twisted: Link spre comentariu
pid Postat Septembrie 1, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2005 pai eu ma gandeam tot la un basreflex hp15W.... e diful mai ieftin shi am intzles ca e foarte bun.... insa ma gandesc sa nu crape diful (avand in vedere ca puterea maxima pe el e de 200VA) iar ipa-ul e un pic supravoltat +/- 80V (m-am gandit ca e un pic mai bine pentru boxe de 8 ohmi)deci m-ar interesa daca nu crapa hp15W in aceste conditii shi care ar fi cea mai buna incinta bassreflex pentru dif-ul astaacuma shi ceva informatii despre hp18W poate ma fac sa imi schimb parerea...inca o intrebare... hp15W urca suficient in frecventza ca sa ma limitez la 2 cai sau trebuie neaparat 3 cai? ce difuzooare de inalte (eventual medii) mai trebuie folosite cu hp15W? Link spre comentariu
expert Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 tovarase ezpert cred ca ce ai postat tu era o inttrebare si nu un raspuns la intrebarea lui PID. Va rog nu postati ca sa fiti in tema. Merg orice incinte, nici o problema daca ai incinte de putere mai mica. O sa fi surprins cand o sa dai la maxim pe niste boxe de 100W si acestea nu o sa crape, ce-i drept nu pentru mult timp. eu nu inteleg cu ce a deranjat faptul ca am postat o alta intrebare ca raspuns la o intrebare! este oare mai sugestiv si ''mai plin de continut'' urmatoarea afirmatie:Merg orice incinte, nici o problema daca ai incinte de putere mai mica! raspunsurile de la alti membri ai forumului intaresc afimatia mea ca pid ar dori sa stie daca sa foloseasca un BR sau o incinta inchisa avand in vedere puterea mare si calitatea amplificatorului pe care l-a mesterit! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Puteai sa-ti dai cu parerea ce sa foloseasca nu sa-i pui alta inttrebare. Link spre comentariu
expert Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Puteai sa-ti dai cu parerea ce sa foloseasca nu sa-i pui alta inttrebare.cer mai multe informatii ca sa pot emite o parere cat mai la subiect!INCINTE inseamna multe lucruri! incerc sa ajut cum pot! Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 @pid din cate am citit pe site am vazut ca HP-15W rezista si la puteri de 550 W RMS timp de cateva ore, mai mult nu a durat testul. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Hp 15W urca destul de bine peste 4 KhzPreferinta mea este 2 cai cu PHT411, 405 sau 408 pe inalte separat de bass cu filtru de 18 dB pe octava la 4.5 Khz si cu atenuare de 7 dB pe tweeterpe bass nu se pune filtru, raspunsul acestuia "cade" natural dupa 4.5 Khz :wink: asa sunt facute incintele NEXTECH Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Tare firma asta NEXTECH :crazy: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 in caz ca nu te-ai prins era vorba de incintele alea din poze care aveau scris nextech pe ele :crazy: Link spre comentariu
pid Postat Septembrie 1, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2005 ceva schitze ale boxelor?sau ceva mai simplu in care hp15W merge bine? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum