Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema alarma

Vizitator pr310d3r

Postări Recomandate

Vizitator pr310d3r

Salutare, am o problema cu alarma la masina: masina avea inchidere cand am luat-o, am pus o alarma Pilot care dupa un timp a inceput sa dea rateuri, nu cupla tot timpul, suna aiurea, cand decuplam din telecomanda alarmei nu deschidea si usile la masina, si am schimbat-o cu alta alarma Pilot, unitatea centrala, si cu asta am aceeasi problema ca nu deschide usile, la armare se inchid, dar la dezarmare raman inchise si semnal de deschidere trimite alarma...ceva idei?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• nascadorel

1

• dancostea2002

1

Top autori în acest subiect

Modulul de inchidere centralizata defect pe secventa de inchidere sau intrerupta conexiunea intre alarma si inchidere , scoate alarma din fisa si da comanda de inchidere si deschidere direct pe pini, pentru a fi sigur ca este inchiderea de vina si nu alarma.Bafta

Link spre comentariu

nu alarma este problema ci modulul de comanda a inchiderii centralizate.daca desfci cutiuta aia este evident ,probleme de genul asta apar frecvent.de obicei se intrerupe cablajul si-i faci legatura sau mai grav se arde un tranzistorsi se inlocuieste cu un bc 171sau similar nu-i pretentios.bafta si spor la teaba!

Link spre comentariu
Vizitator comfel

Decupleaza de la unitatea centrala.. inchiderea centralizata .actineaza butoanele de la telecomanda inchis -deschis si asculta daca releele din unit centrala functioneaza ,daca functioneaza verifica traseele ce duc la fiecare Actuator (motoras)Atentie daca la o usa motorasul deschide mai greu nici celelalte usile nu se vor deschide

schema o poti lua de aici.. dupa deschiderea schemei actioneaza dreapt jos pe schema ptr a o mari ........ :da

http://www.reno.ro/Alarma-Pilot-t162621.html

Link spre comentariu
Vizitator pr310d3r

multumesc de raspunsuri, am uitat sa mentionez ca am telecomanda separat pentru inchidere centralizata si functioneaza, s-a uitat un prieten care se mai ocupa si cu alarme la masina si nu a reusit sa-i dea de cap; zicea ca alarma trimite semnal de decuplare, dar e prea slab semnalul sau prea scurt...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări