Vizitator pr310d3r Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Salutare, am o problema cu alarma la masina: masina avea inchidere cand am luat-o, am pus o alarma Pilot care dupa un timp a inceput sa dea rateuri, nu cupla tot timpul, suna aiurea, cand decuplam din telecomanda alarmei nu deschidea si usile la masina, si am schimbat-o cu alta alarma Pilot, unitatea centrala, si cu asta am aceeasi problema ca nu deschide usile, la armare se inchid, dar la dezarmare raman inchise si semnal de deschidere trimite alarma...ceva idei? Link spre comentariu
nascadorel Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Modulul de inchidere centralizata defect pe secventa de inchidere sau intrerupta conexiunea intre alarma si inchidere , scoate alarma din fisa si da comanda de inchidere si deschidere direct pe pini, pentru a fi sigur ca este inchiderea de vina si nu alarma.Bafta Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 nu alarma este problema ci modulul de comanda a inchiderii centralizate.daca desfci cutiuta aia este evident ,probleme de genul asta apar frecvent.de obicei se intrerupe cablajul si-i faci legatura sau mai grav se arde un tranzistorsi se inlocuieste cu un bc 171sau similar nu-i pretentios.bafta si spor la teaba! Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Daca de la buton inca se inchid usile,atunci e o problema la legatura dintre alarma si centralizata Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Decupleaza de la unitatea centrala.. inchiderea centralizata .actineaza butoanele de la telecomanda inchis -deschis si asculta daca releele din unit centrala functioneaza ,daca functioneaza verifica traseele ce duc la fiecare Actuator (motoras)Atentie daca la o usa motorasul deschide mai greu nici celelalte usile nu se vor deschide schema o poti lua de aici.. dupa deschiderea schemei actioneaza dreapt jos pe schema ptr a o mari ........ http://www.reno.ro/Alarma-Pilot-t162621.html Link spre comentariu
Vizitator pr310d3r Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 multumesc de raspunsuri, am uitat sa mentionez ca am telecomanda separat pentru inchidere centralizata si functioneaza, s-a uitat un prieten care se mai ocupa si cu alarme la masina si nu a reusit sa-i dea de cap; zicea ca alarma trimite semnal de decuplare, dar e prea slab semnalul sau prea scurt... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum